AdL Mağazasında Tadilat Ve İletişim Sorunu

23 Kasım 2024 16:04

Almış olduğum çantanın üzerinde lekeler olması sebebiyle Ankara Cepa adL mağazasına götürerek tadilat ürün incelenmesi için 27.10.24 tarihinde alındı. Ürün referans numarası 1-58091 olan fiş bana teslim edildi ve 15 gün içerisinde mesaj gönderileceği ve aranacağım, konu ile ilgili bilgi verileceği söylendi. Fakat ne mail yoluyla ne mesaj telefonla arandım. 23.11.24 tarihinde benim aramam sonucu ürün reddedildiği ve mağazada olmadığı geldiğinde aranacağım söylendi. Ürün gerçekten incelenip gönderilip gönderilmediği hakkında bu sebeplerden dolayı emin olamamaktayım. Konu ile ilgili ürün inceleme süresi 15 günü de aştığından ve dönüş yapılmadığı ile ilgili şikayetçiyim. AdL'den sürekli alışveriş yapan biri olarak güvenle alışveriş yapmak isterdim.

25 Kasım 2024 11:03 (Şikayetten 1 gün sonra)

Ece sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 14:41
Adil Işık Group Ünlü Koleksiyonundan Satın Alınan Pantolonun İnceleme Sonuçları Ve Müşteri Memnuniyeti Süreci

30 Ekim 2023 11:47
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 17:16
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2025 19:25
ilk-yikamada-yirtilan-bluz-ve-reddedilen-degisim-talebi-1.pdf
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 23:42