Velican
24 Kasım 2024 22:33

Asla Ada Tur
24 Kasım 2024 Pazar günü en yakın saatte o var diye havaalanında 15.30 otobüsüne Ada Tur'dan Antalya'dan İzmir'e bilet aldım, almaz olaydım. Tekli koltuk diye aldık, o yolda bozuldu dediler. Eski bir araçla gelmişler, mecbur bindik, çift koltuklu. Zaten yolda birkaç defa stop etti. En sonunda Nazilli otobanda kaldık. İki buçuk saattir araç yollayacaklar, o da gelmedi. Bu kadar kötü bir deneyim görmedim. İnternetten almasam, aracı görünce hemen değiştirirdim. İnsan canı bu kadar değersiz değil ya.

01 Aralık 2024 19:12

24. Kasım 15.30 otobüsüne Ada turdan Antalya dan İzmir'e bilet aldım almaz olaydım. Tekli koltuk diye aldık o yolda bozuldu dediler. Eski bir araçla cıktık zaten yolda birkaç defa stop etti. En sonda Nazilli otobanda kaldık. Aydın gibi yarım saat uzaklıktaki yerden 3 saati geçti araç yolladılar. 3 saat tir tir titiredık otobüste soğuktan.  İnsan canı bu kadar değersiz değil ya, gece yarısı evime dönmek için 750 TL taksi parası verdim çünkü saat 22.00 de otogarda olmasını planladığım otobüs gecenin birinde oldu ve hiçbir toplu taşıma yoktu.

Aygül sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 10:49
Buzlu Turizmin Yolcuları Asla Umursamaması
Buzlu Turizmin Yolcuları Asla Umursamaması

25 Kasım 2024 15:37

15 Şubat 2024 23:31
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2024 02:51
Anadolu Ulaşım Yanlış Yönlendirme Ve Mağduriyet: Antalya-Isparta Seferi Sorunu
Şule sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 00:03