Adana Gezi Noktası Gezi Tur İle Şikayetim Var

03 Eylül 2024 20:48

Çok sıkıntılar yaşadık. En başta hizmet sıfır ve yiyecek konaklama yetersizdi. Otel konaklamalı yazıp apart olması ve son derece ilgisiz herkese ayrı hizmet, oteldeki yemek denilen hizmetin hep meze olması, yemekten sonra verilen çayın paralı olması ve çay istediğimizde 'Kendiniz alıyorsunuz.' denmesi, odaların sıcak olmasından dolayı restoranda otururken lambayı kapatmaları ve dahası kahkaha atıp 'İçtin, iş yerin bile seninle baş edememiş.' demeleri, gideceğimiz yerlere götürmemek için hep bahane bulmaları, tur sonrası araçtan inince bizimle kimsenin ilgilenmemesi, sadece grup halinde içki içip sonra bana 'İçki içtin.' diye ithamda bulunmaları son derece çirkin bir davranıştı.

Ümit
Ümit
04 Eylül 2024 10:10

Öncelikle bir konuya aydınlık getirim ben Tuğba P*** eşimin telefonunu kullanıyorum sahte hesap değil Ümit P*** şikayeti yazan benim çünkü iş yeri sizinle baş edememiş denilmesi  içki rakı siz içtiniz gece boyunca kahkaha nın alası atıldı bu durum bizi ilgilendirmediği gibi sizi da bağlamaz bir arkadaşım ile paylaştık otellerde her gün temiz çarşaf ve havlu verilmiş kimse istemeden sizin turda yemek kalmayan birinin sizi destekleyici yorum yapması ayrıca düşündürücü

Dilan

Sizin arkadaşınız otel kurallarını biliyor mu acaba Resepsiyona anahtar bırakılır ya da kapının üstünde bırakılır çarşafların ve havlunun temizliğinin yapılmasını istenir. Yemekler gayet yeterince vardı otel sahiplerini bu şekilde karalama yapmanız hoş değil. Düşündürücü olan şey neden otel sahiplerine tepki verilmemesi acente sahibine verilmesi. Biz aşağıya kadar inip havlumuzu değiştirdik. Haksızlık yapılan yer de kusura bakmayın ama kimse susamaz. Acente sahibini karalama kampanyası yapmanız hoş değil. Düşündürücü olan şey 40 kişinin memnun olup 3 kişinin olmaması.

Dilan

Tura bedava gelip de eleştiri yapmanız gerçekten çok ayıp yani sanki para verdiniz. Otelin manzarası güzel olması bile yeterliydi. Bu acenteyle 3. Kez tura gittim. Acente sahibi Tarık bey gayet ilgili ve herkesin istediğini yapmak isteyen biriydi. Keşke gerçek isminizi yazarak cesaretli olduğunuzu gösterseydiniz. Eğer oteli beğenmediyseniz neden gece yarısına kadar oturdunuz. Hiçbir otel de ben görmedim bedava kahve ve çay verdiklerini siz hangi otelden bahsediyorsunuz bir dahakine oraya gidelim. Hem ekibe uymayıp verilen saatlere uymayıp ve tulumba geldiğinde bile yerinizden kalkmayıp ekip olarak oturduğunuz turdan eğlenmeyi beklemeyin. Turlar eğlenmek içindir. Amacınız neydi bilmiyoruz ama? Bizler gayet mutlu olduk. Çünkü eğlenmek için gittik. Güvenlikli ve mutlu şekilde döndük. Emeğe saygı duyun. Beğenmediyseniz bile bir daha tercih etmezsiniz.

Tarık
Tarık

Öncelikle adın umit değil yalan konuşma şerefli bir adamsan adını oraya düzgün yaz çekilişle tura geldin annenle aşağıda ismi geçen sümeyya Hanım samimi oldunuz bizi baglmaz alkol aldınız kahkaha attınız bizde uyardık zoruna mı gitti abim turda 50 kişi var 3 kişi birlik oldunuz sosyal medyada klavye kahramanlığı yapıyorsunuz önce gerçek ismini yaz ki insanlar sana güvensin yasin Türkmen umit adında bizim yolcumuz yok kayıtlar sabah avukatımıza verilecek hakkında şirketimizi karalama ticari hayatına zarar vermeden dava açılacak mahkeme sonucunda buradan bizzat yayınlıcaz

22 Haziran 2024 13:29

16 Nisan 2024 17:22