Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Doktorun Hastaya  kötü Tavırları

18 Kasım 2023 16:53

Annem, Başkent Hastanesi'nde Prof. Dr. ** **'nin onkoloji hastası olarak tedavi görüyor. Kendisinin bacağında üçüncü kemoterapi sonrası pıhtı oluştu ve bunun sebebini doktora sorduğumuzda, bunun kemoterapi ile ilgili olmadığını ve 'hastanın akciğer kanseri olduğu için akciğerinden dolayı öleceğini' söyledi.

Bunu annemin yanında söyleyerek, morale ihtiyacı olan hastasına karşı duyarsız şeyler söylemesi, hastayı ve bizi psikolojik olarak üzmüştür. Ayrıca annem, kendisine şikayetlerini anlatırken, doktorun 'şuuru yerinde mi? ' gibi anlamsız şeyler söylemesi ve 'isterseniz başka yerde tedavi olun' demesi bizi oldukça rahatsız etmiştir.

Bu tür duyarsız davranışlar sergileyen kişilerin sağlık mesleğinde bulunması kabul edilemez. Kimseye zarar vermeden yaşamak ve empati yapmak önemlidir. Umarım herkes için daha anlayışlı ve şefkatli bir sağlık ortamı sağlanabilir.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Onkoloji Servisinde Yaşanan İletişim Ve Süreç Sorunları

26 Şubat 2024 16:27
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Koç Üniversitesi Hastanesi Onkoloji Yatan Hasta Problemleri

06 Haziran 2024 12:07
Gülderen sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Hastanesi'nde Yetersiz Bilgilendirme, İletişim Sorunları Ve İhmal Sonucu Kayıp Yaşadık

06 Eylül 2025 10:34

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Kadın Doğum Şoku

26 Ekim 2023 19:47
Birgül sonuçtan çok memnun

07 Temmuz 2023 09:17
"Keşke is buraya gitmeden sorunum halledilmiş olsaydı fakat yine  de çok hızlı bir şekilde mağduriyetim giderildi... Bu kadar çabuk geri dönüş beklemiyordum açıkçası, ilginiz için teşekkür ederim... Umarım bir daha böyle bir tatsızlık yaşamayız..."