Latif sonuçtan hiç memnun değil

Adana Başkent Hastanesi Özel Sigorta Problemi Ve Yüksek Muayene Ücreti

08 Ekim 2024 15:31

08.10.2024 de başkent Hastanesi Yüreğir'i arayarak endokrin bölümü'nden prof. Dr. **** **** ********* randevu almak istedim. Mesai saatleri içerisinde takipli hastalara baktığı için mesai saatleri dışında randevu verebileceklerini ilettiler.

10.10.2024 perşembe günü akşam saat 18:15'e randevu oluşturabileceklerini söyledi personel. Ben de kabul ettim. Bağlı olduğu kurumu sordu, ben de Axa özel tamamlayıcı sigortam olduğunu söyledim. Bu kez personel, mesai dışında bakacağı için sigortamın geçerli olmadığını ve 2900 lira muayene ücreti ödemem gerektiğini söyledi. Ben de kabul etmedim. Bunun doğru olmadığını, özel sigortamın olduğunu beyan ettim.

Şikayet edeceğimi ifade ettim. Bu kez beni özel sigorta bölümüne bakan b**** hanım ile görüştürdüler. Durumu anlattım. Beni tekrar arayacağını söyledi. Yaklaşık 3 saat sonra beni emine hanım diye biri aradı ve sigortanın mesai saatleri dışında olduğu için kullanamayacağımı söyledi ve ben de bu resmen insanları mağdur etmek, sizi şikayet edeceğim dedim ve e**** hanım da tabii edebilirsiniz dedi.

Hem mesai saatleri içinde muayene saati vermiyorlar, hem de mesai dışı için 2900 lira ücret talep ediyorlar. Her şey gibi bu hastanelerin de denetlenmesi ve gerekli cezaların kesilerek hastaları mağdur etmemeleri gerekiyor.

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Adana Başkent Hastanesi Çifte Ödeme Ve İlgisiz Hizmet!

19 Kasım 2024 05:30

Adana Başkent Hastanesi Adana Yüreğir Başkent Hastahanesi

05 Eylül 2024 22:18
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Hastalara Saygısızlık Yapılması

05 Aralık 2023 15:59

Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Ortopedi Polikliniği Hastadan Çok Konuştuğu Telefona İlgi Göstermesi

30 Ağustos 2023 00:07