Adana Başkent Hastanesi Özel Sigorta İle Muayene Sorunu Ve Saygısız Tavırlar

10 Ekim 2024 15:00

Dün Çukurova Başkent Hastanesi endokrinoloji bölümünde randevum vardı. Özel hayat sigortası ile muayene olacağımın bilgisini vermiş olmama rağmen saat 17'ye randevu verdiler. Randevu saatinde gittiğimde, beni ücret ödemeden muayene edemeyeceklerini belirttiler ve çok saygısız bir ifade ile kendimi anlatmaya fırsat bile bulamadım. Hasta kabuldeki beyefendiye, e*** Hanım adında bir yetkiliyle görüştüm.

Bana telefonda bilgi verdiklerini, saat 17'den sonra özel sigorta hastalarına bakmadıklarını ve ücretin 2.900 TL olduğunu ifade etti. Kimse bana bilgi vermedi. Ben telefon görüşmesini dinleyip size döneceğim dedi. Sonra da böyle bir görüşme bulamadığını ifade etti. Bende kayıtlı idi. Aradığım tarihi ve görüşmeyi gösterdim. Bir seferde siz anlamamış olabilirsiniz diye beni salak yerine koydu. Sonra doktorun asistanı geldi. Durmak bile yok, yürürken cevap veriyor. Bize yapabileceği bir şey yokmuş. Doktoru buldum, bari gün içinde randevu versinler diye.

Doktor Bey de özel sigortalılara bakmıyorum, para ödemeyi kabul etmediğiniz için muayene edemem, başka doktora gidin dedi. Bu yaşıma kadar hiçbir kurumda bu kadar aşağılandığımı ve üzüldüğümü hatırlamıyorum. Özel sigorta hastasına bile bu muamele yapılıyorsa SGK'lı hastalara nasıl davranıyorlar acaba? Çok üzüldüm tavırları karşısında. Önce insan olmayı öğrenebilsek keşke. Bir daha asla Başkent Hastanesi'nin önünden bile geçmeyeceğim.

Latif sonuçtan hiç memnun değil

Adana Başkent Hastanesi Özel Sigorta Problemi Ve Yüksek Muayene Ücreti

08 Ekim 2024 15:31

18 Eylül 2023 19:16
İnci sonucu yetersiz buldu

Liv Hospital Bahcesehir Hastanesinde Ücret ÇOK, HİZMET Yok

06 Mayıs 2024 18:13
Liv Hospital Bahcesehir Hastanesinde Ücret ÇOK, HİZMET Yok
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi Hastalara Saygısızlık Yapılması

05 Aralık 2023 15:59
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Bezmiâlem Hastanesi 'nin Hizmetleri Ve Ücretlendirme Sorunları

17 Nisan 2025 11:45