Öğrenci Gezisi Kabusa Dönüştü: Yolda Mahsur Kaldık

24 Kasım 2024 18:39

22/23 Kasım tarihlerinde Eskişehir-Ankara arasında lise öğrencilerimizle kötü bir deneyime maruz kaldık. Bir aracın içinde öğrencilere satış yapılırken gidiş ve dönüşte su yoktu. Biri bana açıklasın, ya da en basitinden kek, meyve suyu gibi şeyler bile yoktu. Bolu-Ankara yolunda kaldık, 10-12 saat mahsur kaldık. İçeride ne yiyecek ne de içecek kalmıştı. Bu durumu kabul edilemez buluyorum ve verdiğimiz parayı hak etmediğinizi düşünüyorum.

Nermin

'öğrencilere satışta su yoktu'nasıl cümle acaba? Öğretmenseniz ilk önce iyi bir şekilde aktarım yapmayı öğrenin. Belediyeye seslenin. Neden 'yolda kalabilirsiniz' diye duyuru yapmamış? Meteoroloji neden uyarmamış? Sizi sabah arasaydı bakanlık hatta. Limitli olan suyu bitirmişsiniz bir de hiç su yoktu demişsiniz. Borderline tarzı davranış göstermişsiniz. Belki de öylesiniz bilmiyorum. Bir de tur otobüsü şehirler arası otobüs değildir, kek meyve suyu olmaz. Kuralları gereği de bu böyle. Elinize verilen programda kek meyve suyu dağıtılır yazıp da dağıtmadılar ise o ayrı. Önlem almalarını gerektirecek ön sinyal olsaydı zaten tur yapılmazdı o tarihte. Hem Free gidip hem kış tarihi seçip hem kek meyve suyu talep edene kadar evden kek yapıp getirseydiniz de öğrencilere de dağıtsaydınız. Göreviniz öğrencilerin sorumluluğunu almak ama ilk havlu atan öğretmenler olmuş nedense. Sıcak kahve servisi ve masaj da istersiniz bir dahakine. Komiksiniz. Ben de bir veliyim. Öğretmen milletine acayip ayar oluyorum. İyisi çok az

Komik

Tahsin
Tahsin

Fatma hocam kusura bakmayın ön görülemeyen bir durum söz konusu oldu Ankara İstanbul istikametinde yol trafiğe kapandı. Haklısınız suyumuz bitti. Ama yol kapanana kadar organizasyonumuzda bir aksilik yaşanmadı. 5 yıldızlı otelde konaklattık sizi 4 yildiz yerine ve gezilmesi gereken tüm noktaları gezdirdik. Yolların kapanması bizim suçumuz değil bizde mağdur olduk bu durumdan Ankara İstanbul arası yolu 19 saatte yolların açılması ile birlikte sağ salim okula getirdik. Bir hak mahrumiyeti söz konusu değil. Bir mağduriyet oluştu bunu da tüm turkiye gördü ve yaşadı bizde sizinle birlikte yaşadık.

19 Mayıs 2025 18:02
Elife sonuçtan hiç memnun değil

Sesa Travel Gezimizi Mahvetti

04 Mayıs 2024 19:44