İzmir Bölge Adliye 23. Hukuk Mahkemesi Şikayetim

21 Aralık 2024 17:40

İzmir bölge adliye 23. Hukuk dairesine 2022 Aralıkta giden dosyamızdan tamı tamına 2 sene geçmesine rağmen bir karar çıkmadı. Bu yüzden çok mağdur oldum. Geç gelen adalet adalet değildir. Sizce de biraz geç kalınmış değil mi? Aynı durumda karar bekleyen arkadaşlar var mı acaba?

18 Şubat 2025 00:59

Arkadaşlar İzmir 23. Hukuk mahkemesinden ortalama ne kadar sürede bir karar çıkıyor. Daha önce dosyası olup ne kadar sürede sonuçlandığına dair bir bilgi verebilecek arkadaş var mı? Benim dosyam 2 sene üç aydır karar bekliyor ama ne ses ne de seda var...

Yorumlar (9)

Selçuk
Selçuk

Dava konusu neydi

Miras davası.

Eylul

Demek benim 2028 de sonuçlanacak 2024 başvuru yapıldı evim gitti birikimimiz gitti ne yapmak lazım bilemedim

Ayzer

Gerçekten üzücü bir durum yaşamışsınız. Çok geçmiş olsun. Umarım hakkınızda tez zamanda sevineceğiniz nir kara çıkar.

Eylul

Projeden eve girdim ama müteahhit ne evi verdi ne parayı evide başkasına sattı mahkemeye verdim mahkeme kendi paramın üzerine 200 bin lira koymuş ben o parayla araba alamam. İstinafa gittik. Ev17 milyon oldu. Müteahhit gözümün önünde lüks içinde yaşıyor ben emekli maaşına kaldım ve evim gitti.

Ayzer

Ya sorma bende çok zor durumlara düştüm bu kadar gecikme yüzünden. Paranın değeri çöp oldu biliyorsun. Beklemekten başka elimizden gelen hiçbir şey yok ama geç gelen adalet adalet değildir. Senin surum ne sakıncası yoksa?

Eylul

Bende bekliyorum karar çıktımı sizin acaba

Karar çıktımı sizin acaba bende 1 seneyi geçti bekliyorum

Ayzer

Hayır. Haziran ayı itibariyle tam 2.5 sene oldu hala bur ses seda yok. Edindiğim bazı söylemlere göre 2.5-3 sene diyorlar. Nadir olsa da 3 seneyide geçebiliyormuş. Şaka gibi. Karar bekkeyenlerden iki kişi Rahmetli oldu bile. Sanırım herkes vefat ettikten sonra karar çıkacak. Trajikomik

16 Şubat 2024 16:13

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Şikayeti