Adalet Bakanlığı Denizli D Tipi Ceza Evinin Disiplinsizliği

29 Mart 2024 18:13

29.03.2024 tarihinde Denizli d tipi kapalı ceza infaz kurumu'na görüşe gittim. Geçtiğim tüm kontrol noktalarında memurların ne kadar ciddiyetsiz, saygısız ve vurdumduymaz olduklarını, vatandaşa üstten bakarak 'sen' diye hitap ettiklerini gözlemledim. En son giriş kısmında, vatandaşların üst aramasının yapıldığı yerde, memurlar kendilerini her türlü mikroptan korumak için eldiven ve maske takmışlardı. Ancak görüşe gelen vatandaşların ayakkabılarını ve montlarını çıkarttırarak, pis bir bantın üzerine koymalarını ve diğer tarafa kadar yalın ayak pis yerde yürütmelerini izledim. Bu durum, vatandaşa kötü muamele olarak değerlendirilebilir. Buna defalarca şahit oldum. Dışarıdan gelen bir vatandaşa bu muameleyi yapanların, içeride yatan mahkuma neler yapabileceğini düşünmek dahi istemiyorum. Acilen Denizli d tipi kapalı ceza infaz kurumu'na bir müdür atanmalıdır. Orada bir müdür olsa, kesinlikle bu duruma müdahale ederdi.

profile profile

Adalet Bakanlığı Denizli D Tipi Yemekten Zehirlenme Sorunu

24 Temmuz 2024 00:29

Adalet Bakanlığı Akhisar T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu

28 Ekim 2023 08:54

Adalet Bakanlığı İzmir Aliağa Şakran Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda Yaşanan Sorunlar!

08 Temmuz 2024 17:03

Adalet Bakanlığı Kategorileri