Ada Aksoy Mutfak Eksik Kalan Mutfak Dolabı

30 Ocak 2024 20:41

Ada Aksoy Mutfak& Banyo Firması tarafından yaklaşık bir buçuk yıl önce yapılan mutfak dolaplarındaki eksiklik giderilmedi Her ulaştığımızda dolap hazır deniyor ama maalesef eksik olan yer yapılmadı. Artık telefonlara da cevap verilmiyor. Bir an önce mağduriyetimizin giderilmesini rica ediyoruz.

Burcu
Burcu

Merhabalar sorun giderildi mi acaba? Bende dolap yaptırmayı düşünüyordum kendilerine ancak yorumuzu gördükten sonra vazgeçtim

Esra
Esra

Hayır çözülmedi maalesef. Kaç defa telefonla arayıp dükkanlarına gitmemize rağmen. Küçük bir parça için geleceğiz deyip oyaladılar. Hiç hoş olmadı

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Bianco Mutfak Peşin Ödediğim Mutfak Dolabı Kapakları 7 Aydır Teslim Edilmiyor Mağduriyetim Büyüyor

14 Ekim 2025 10:17