Mehmet sonuçtan çok memnun

AcnTurk Sigorta Acn Türk Mağduru

15 Mart 2024 18:01

4 Ocak 2023 tarihinde kaza yaptım ve aracım serviste yüksek bedelde masraf çıktı, yaklaşık bir milyon kadar. AcnTürk yetkili servisi, yetkili ekspertizin geldiğini ve raporunu beklediğini söyledi. Bu süre zarfında servisle devamlı iletişim halindeydim. Aradan bir ay geçti. AcnTürk Sigorta'yı aradım, ancak cevap vermiyorlar ve işlemin değerlendirme aşamasında olduğunu belirtiyorlar. Cevabı araştırdığımda devamlı olarak olumsuz yanıtlar aldım ve 4 Şubat oldu. Acn Sigorta yetkilisi T**** ile görüştüm ve kendisi benimle pazarlık yaptı. Aracım 2020 model Peugeot 3008 ve sigorta kasko bedeli 3.870.000 TL. Sigorta bana 1.275.000 TL önerdi. Telefonla T****, yetkili servisin 1.000.000 TL masraf çıkardığını ancak bizim daha uygun yapabileceğimizi, aracın onarımı ya da müşteri memnuniyeti adı altında pert olabileceğini söyledi. Sözleşmede orijinal parça kullanılacağı yazıyor. T****'a bunun nasıl olacağını sorduğumda dışarıda yaptıklarını belirtti. Ben de bu sebeple aracın pert olmasını talep ettim. T**** ile pazarlık sonucunda 1.300.000 TL'de anlaştık ancak ücret hesabıma Şubat ayından beri yatırılmadı. Bu konuda çok mağdurum.

acnturk-sigorta-acn-turk-magduru-1.pdf
18 Mart 2024 15:34 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Başvurunuz tarafımıza ulaşmış olup, inceleme yapılarak tarafınıza en kısa sürede dönüş sağlayacağımızı bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, ACNTURK SIGORTA AŞ

21 Mart 2024 09:55

Ali
Ali
Benzer Şikayeti Var

Acn Türk sigorta müşteri mağduriyeti bıraksın sigortalı mağdurları oyalayarak yasal yollara mecbur bırakarak ayakta kalamazlar

Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

AcnTurk Sigorta Kasko Şirketiyle Sorunlar: Aracımın Değeri Ve Mağduriyetim!

27 Kasım 2024 10:21
Ferit sonuçtan çok memnun

05 Ocak 2024 15:09
"Merve hanıma teşekkür ederim."