Kent Hastanesi (İzmir) İzmir Kent Acıbadem Hastahanesi Sigortamı Ödettirmedi

18 Eylül 2024 15:028.585

13.09.2024 tarihinde göz hastalıkları s*** hanıma oğlum için göz kızarıklığı ve rop muayenesi yaptırmaya götürdüm. Sigorta başlangıcımız 12 Eylül ancak sanki şikayetimiz varmış gibi 6 eylüle hastane gözü tıkanık diye şikayet attı dolayısıyla 100.000 TL ödediğim sigorta firmam tam kapsamlı olmasına rağmen karşılamadı parayı cebimden vermiş oldum. Ayrıca bankodaki en soldaki sigorta onayı alan arkadaş aşırı sert ve ilgisizdi. Sorunumu çözmeye çalışmaktan yoksundu. Bize sert bir dille siz ödemenizi yapın sigortayla kendiniz görüşürsünüz dedi. Sigortayla da konuşurken uyarmama rağmen ayın 6 sı girildi beni hiçbir şekilde dinlemedi. Ödememi istiyorum

Acıbadem Hastanesi Yanlış Yönlendirildim

23 Mart 2025 21:1613.718

"Başta Canan Hanım olmak üzere hastane yönetimine teşekkür ediyorum. Hemen geri dönüş yapıldı ve mağduriyetim giderildi."

1 Destek

Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde Yaşanan Randevu Ve Fatura Karmaşası

17 Mayıs 2024 02:0927.776

"Bölüm Yetkililerinden Asuman hanım, tarafıma ulaşarak durumla ilgili bilgi verdi. Fazladan alınan ücret aynı gün iade edildi. Kendisine çok teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör
Acıbadem Acildeki Tedavi Sonrası Kolumdaki Morluk 2 Haftadır Geçmedi

Acıbadem AcildekiTedavi Sonrası Kolumdaki Morluk 2 Haftadır Geçmedi

Kadri
Acıbadem Hastanesi İhmal Kaynaklı Can Güvenliği Sorunu Ve Ücret Konusunda Eksik Bilgi!

AcıbademHastanesi İhmal Kaynaklı Can Güvenliği Sorunu Ve Ücret Konusunda Eksik Bilgi!

Necmiye
Kent Hastanesi (İzmir) İnşaat Sesi

Kent Hastanesi(İzmir) İnşaat Sesi

Derya
Ankara Acıbadem Hastanesi'nin Kurumsallıktan Uzak İşleyişi!

Ankara AcıbademHastanesi'nin Kurumsallıktan Uzak İşleyişi!

Kübra
Acıbadem Hastanesi Doğum Sorunu!

AcıbademHastanesi Doğum Sorunu!

Fatih