Özgün sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Mükerrer EKG Ücreti Ve Doçent Farkı Sorunu

12 Aralık 2024 00:39

10.12.2024 tarihinde göğüs ağrısı sebebiyle Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nin acil bölümüne başvurdum. Acil bölümünde EKG ve kan tahlili işlemleri yapıldı ve acil doktoru herhangi bir sorun görmedi ama kardiyoloji doktorunun da görmesinde fayda olduğunu belirterek beni kardiyoloji polikliniğine yönlendirdi. Nedenini bilmediğim bir sebeple doktor acilde zaten EKG çekildiğimi belirtmeme rağmen benden tekrar EKG çekilmemi istedi. Muayene olduktan sonra bankoda bana "doktor eğer EKG vs. Herhangi bir tetkik istemesi durumunda" doçent farkı çıktığını beyan ettiler ve benden 4.265,21 TL Doçent farkı aldılar. Yani Doçent farkı almak için 2. Kez benden EKG istediler. Anlamadığım konu acilden gelen bir hastaya neden seçenek sunulmuyor ya da ücret almak için neden mükerrer uygulamalar yapılıyor. Acildeki ödememi yaptıktan sonra tekrar poliklinikte neden ücret alınıyor. Öncelikle tarafımdan alınan doçent farkının ve mükerrer yapılan 2. EKG işlem ücretinin iadesini talep ediyorum. Acıbadem çatısı 2 kez ameliyat olan ve Onkolojik tedavi görüp kontrollü hasta olan ben aksi durumda tedavimi başka bir hastaneye taşıyıp diğer platformlarda da şikayetimi ileteceğim.

12 Aralık 2024 09:17 (Şikayetten 8 saat sonra)
Özgün
13 Şubat 22:54

Şikayetimle hastane yetkilileri ilgilenmedi sanki duvara konuşuyormuşum gibi sadece dinlediler.

Burkay sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Ve Fahiş Fatura Şoku: Acil Serviste Açıklanamayan Ücretler

04 Ağustos 14:45

01 Temmuz 2024 20:18
Ataşehir Acıbadem Hastanesi Doktorların Teşhis Konusunda Yetersizliği
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Beklenmedik Ücret Şoku

13 Ekim 2024 15:29
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kazanç Acıbadem Hastanesi Atakent Şubesi

21 Aralık 2023 09:40