İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kazanç Acıbadem Hastanesi Atakent Şubesi

Haksız Kazanç Acıbadem Hastanesi Atakent Şubesi
21 Aralık 2023 09:40

Merhaba. 20 Aralık 2023 tarihinde Atakent Acıbadem hastanesine acilden başvuru yaptı. Acilde kendisini gözlem odasında yatakta bekletirken şikayeti üzerine ilgili olan nörolog hekim kendisiyle acil servisinde ilgilenmiş. Yani hastamızı oradan nörolog servisine götürmemişler. Ben başka bir ilçeden hastaneye daha geç vakitte ulaşabildim. Acil serviste bankodaki çalışan bayanlar bana hastanız burada değil dedi. Hasta adını söylüyorum hayır burada değil diyor. Ben hastamı arıyorum acil gözlem odasındayım diyor. Sonra ben bayağı söylenince başka biri hastanız burda deyip beni kardeşimin yanına götürdü. Bu hastane daha acile gelen hastasından bir haber! Sonra bizden acilden giriş yapmamıza ve nöroloji servisine gitmeme rağmen nöroloji muayene ücreti aldılar. Acilden girmiş hastaya neden servis hastası muamelesi yapılıyor. Bu ücretin haksız olduğunu etik olmadığını düşünüyorum iade istiyorum. Ayrıca doktor yatış olması gerek deyip işlem yapılmasına rağmen bizim poliçe yatış yüzde yüz karşılamasına rağmen bize bir işlem için 20 bin ücret ödeme gerekebilir ayrıca çıkarken belli olur vs gibi ücreti tam söylemedikleri için biz hastaneyi terk ettik. Başka hastaneye gittik orada acilden girdik ama bizi nöroloji servisine gönderdiler. Yani bizi acil serviste bekletmediler. Bu ne yaptığını bilmez hastaneden şikayetçiyim! Benim 571,88 TL mi iade edin. Sizi ayrıca Sağlık Bakanlığına da şikayet edeceğim.

21 Aralık 2023 10:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

27305157 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

İlknur
23 Aralık 2023 11:36

Hiçbir çözüm sunmadılar paramı iade etmediler. Kapısına bile uğramayın hastayı yolunacak tavuk gibi görüyorlar. Asla tavsiye etmiyorum. Daha hastasının nerede olduğunu bile bilmiyor. Rezalet ötesi

Haydar sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2023 11:11
İbrahim sonucu yetersiz buldu