04 Şubat 2024 23:15

18 Ocak 2024 tarihinde Maslak Acıbadem Hastanesi'ne sabah 5'te acilden giriş yaptık. Bir bankanın emeklisi olduğumuz için bu hastane ile anlaşmamız var ve yaklaşık 15 gün bu hastanede kaldık. Bu süre zarfında hastane personeli çok iyi ve ilgiliydi. Ancak çıkış işlemleri başladığında sorun yaşadık. Şehir dışında olmam nedeniyle çıkışta ben bulunamadım ve abim beni almaya gitti. Tüm masraflarımızın banka tarafından karşılanmasına rağmen önce bize genel toplamı 0 TL olan bir belge verdiler. Daha sonra bu belgeyi karalayıp üzerine 33.590 TL tutarında bir fatura çıkartıp 'bu tutar profesör farkıdır' diyerek ücret talep ettiler. Abim konuyu bilmediğinden ödemeyi gerçekleştirmiş. Öncelikle bize kimse profesör farkından bahsetmemişti. Ayrıca 15 gün boyunca yaklaşık 10 profesör bizi ziyaret etmiş ve her biri için ayrı ayrı fatura kesilmiş. Birincisi, biz anlaşmalı bir kurumdan geliyoruz. İkincisi, neden bize bu farkın çıkabileceği konusunda bilgi verilmedi? Bu tutar, annemin yaklaşık 2 aylık emekli dul maaşına denk geliyor. Bu durumu Tüketici Mahkemesi'ne ve Sağlık Bakanlığı'na şikayet edeceğim.

05 Şubat 2024 10:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

27787593 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 18:26
Basak sonucu yetersiz buldu

13 Eylül 2024 12:06

03 Ocak 2024 22:12
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Fatura: Özel Sigorta Mağduriyeti

06 Aralık 2024 21:07
Yanlış Bilgilendirme Ve Hatalı Fatura: Özel Sigorta Mağduriyeti
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Faturalandırma Ve İade Sorunu

10 Nisan 21:43