Acıbadem Hastanesi Doktorun Çocuğa İlgisizliği

08 Şubat 2023 15:44

Üç gün önce dört yaşında ki oğlumun kalçası ve poposu yandı. İlk müdahale Zekeriyaköy Acıbadem de gayet ilgili ve iyi bir şekilde yapıldı. Sonra ki iki pansuman yapılıp aynı yerde tekrar kapatıldı. Orada ki acil hekimi dermatoloji doktorunun görmesinin de iyi olacağını söyledi. Bugün Maslak Acıbadem hastanesine dr. Öğr. Üyesi deniz demircioğluna randevu aldık. Yol da doktorunun asistanını arayıp çocuğun küçük olduğunu 2. Derece yanık olduğunu bandajı açık acile götüremeyeceğimizi acil bölümüne gelmesini orada pansuman yapılırken muayene etmesini rica ettik. On dakika boyunca ikna olmadı. Rica sebebimizi anlattık söz konusu hastanın dört yaşında olduğunu söyledik ama odasın da görmek de ısrar edince tamam dedik. Kapıda bekledik içeri girince oturun dedi biz de hocam poposu yandı oturamıyor deyince gayet dalga geçer gibi siz oturun dedi. Biz burada sonlandırdık. Çıktık yeniden acil bölümüne gittik gayet de iyi ilgilenildi. Sorun kurum değil hekim. Acıbadem gibi bir hastaneye gidip bu kadar ilgisiz bir hekimle karşılaşmak hayal kırıklığı. Sadece dört yaşında yanıkla yürürken canı acıyan bir çocukla empati yapamayan bir öğretim üyesinin öğrencilerine ne öğreteceğini de bilemiyorum.

09 Şubat 2023 08:44 (Şikayetten 16 saat sonra)

23805538 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Av. sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu: Hastane İletişimsizliği Ve Bekleme Çilesi

07 Ocak 13:01
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Dermatoloji Doktorunun İlgisiz Ve Saygısız Davranışları Hayal Kırıklığı Yarattı

09 Mayıs 08:35