Acıbadem Hastanesi Doğum Sonrası Acil Durumda Yetersiz Hizmet

09 Eylül 2024 12:24

Ataşehir Acıbadem Hastanesi’nde doğum yapan eşimin, doğum sonrasında nabzı hızla 140’a yükseliyor ve ciddi şekilde nefes almakta zorlanıyor, göğsünde yoğun bir baskı hissediyor. Eşimin durumu acil müdahale gerektirecek düzeye ulaşıyor. Ancak, yardım istediğimizde, eşim çığlık çığlığa yardım istediğinde, hastane yetkilileri odayı telefonla arayarak bize şunu söylüyor: Hamilelik paketine EKG ve kardiyoloji hizmetlerinin dahil olmadığı, bu hizmetlerin ancak ek bir ücret karşılığında sağlanabileceği. Anneye acil tıbbi yardım sağlanması için bu ek ücreti ödemeyi kabul edip etmediğimiz soruluyor…!

Bu zor ve acı verici deneyimi kimsenin yaşamasını istemediğimiz için tecrübemizi paylaşmak istiyorum. Doktorumuz *** Hocanın mükemmelliği dışında, yaşadıklarımızdan dolayı memnun kalmadım.

09 Eylül 2024 14:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

29990805 numaralı bildiriminiz bize ulaştı. Konu ile ilgili en kısa sürede size geri dönüş sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi'nde Doğum Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

04 Ocak 18:26
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Acıbadem Hastanesi Doğumda Doktor İlgisizliği Ve Hijyen Sorunu

29 Temmuz 01:23
Nilay sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir Acıbadem'de Sağlık Sigortası Krizi

20 Ocak 17:50

Yanıltıcı Teşhis Ve İlgisiz Doktor

09 Kasım 2024 15:31

Doğum Sonrası Destek Eksikliği Ve Yoğun Bakım Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı

16 Temmuz 17:23
Doğum Sonrası Destek Eksikliği Ve Yoğun Bakım Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı
dogum-sonrasi-destek-eksikligi-ve-yogun-bakim-sureci-hayal-kirikligi-yaratti-4.pdf
dogum-sonrasi-destek-eksikligi-ve-yogun-bakim-sureci-hayal-kirikligi-yaratti-3.pdf
Acıbadem Hastanesi Kategorileri