Yanıltıcı Teşhis Ve İlgisiz Doktor

09 Kasım 2024 15:31

Acıbadem Ataköy kadın doğum uzmanı E**** K******'e, adeti devam eden hastamızı götürdük. 5.400 TL muayene ücretini ödedik. Hiçbir kan ya da idrar örneğine bakmadan, aletle inceleme yapan doktor, hiçbir şeyin olmadığını ve kanamanın yumurtalık çatlamasından kaynaklanabileceğini söyledi. Sadece ağrı kesici ve E vitamini verdi. Hastamızın iki gün önce karın ağrıları, krampları ve kanaması çoğaldı. Kendisine bize verdiği kartvizitten ulaşıp cep telefonunu aradık, ancak telefonlarımıza cevap vermedi. Şu an Çam Sakura yoğun bakımdayız, hastamız dış gebelikten ameliyata girecek ve hala telefonlarımızı açmıyor. Tüpünün alınma riski yüksekmiş. Hastane ve doktor hakkında yasal işlem başlatacağız. Sağlık Bakanlığı'na ve CİMER'e şikayet yazacağız.

11 Kasım 2024 10:57 (Şikayetten 1 gün sonra)
Remzi
Remzi
11 Kasım 2024 19:55

Acıbadem Atakent kadın doğum uzmanı e**** K******'e, adeti devam eden hastamızı götürdük. 5.400 TL muayene ücretini ödedik. Hiçbir kan ya da idrar örneğine bakmadan, aletle inceleme yapan doktor, hiçbir şeyin olmadığını ve kanamanın yumurtalık çatlamasından kaynaklanabileceğini söyledi. Sadece ağrı kesici ve e vitamini verdi. Hastamızın iki gün önce karın ağrıları, krampları ve kanaması çoğaldı. Kendisine bize verdiği kartvizitten ulaşıp cep telefonunu aradık, ancak telefonlarımıza cevap vermedi. Şu an Çam Sakura yoğun bakımdayız, hastamız dış gebelikten ameliyata girecek ve hala telefonlarımızı açmıyor. Tüpünün alınma riski yüksekmiş. Hastane ve doktor hakkında yasal işlem başlatacağız. Sağlık Bakanlığı'na ve CİMER'e şikayet yazacağız.

Acıbadem Hastanesi Hastane Kadın Doğum Deneyimi

18 Temmuz 2024 22:21