ABC Veteriner Kliniği Kedimi Kaybettim!

27 Şubat 2024 19:12

Kedimizi yanlış tedavi uygulamaları yüzünden kaybettik. Topallaması dışında gayet iyi ve sağlıklı olan kedimizi götürdüğümüzde, sadece röntgenine bakıldı ve kas hastalığı olabileceği üzerinde durulmadı. 'Midesi rahatsızdır, bir şey yoktur' diyerek geçiştirdiler. Günlerce sebepsiz yere antibiyotik ve mide ilacı iğnesi yapıldı. Hayvan günden güne güçten düşmeye başladı. 'Toparlar' diyerek durumu hafife aldılar. Sonrasında kedimiz yemek yiyememeye ve ateşlenmeye başladı. Apar topar başka bir kliniğe götürdük ve kreatinin seviyesinin tehlikeli derecede yüksek olduğu anlaşıldı. Götürdüğümüz diğer klinik de yeterince ilgilenmedi ve kedimizi kaybettik. Bir keresinde de aşı zamanını kontrol etmedikleri için yılda bir yapılan karma aşısını üç ay içinde ikinci kez yapmışlardı. Demek istediğim, biz bir hata yaptık. En başta kedimizi başka bir kliniğe götürseydik, belki de bu durum yaşanmayabilirdi. Diğer kedimizi göz akması için götürdüğümüzde de sorunu çözemediler. Bu kliniğe en fazla iç ve dış parazit aşısı için güvenebilirsiniz. Kedinizde veya köpeğinizde en ufak bir rahatsızlık ya da normalden farklı bir durum varsa, buraya götürmemenizi şiddetle tavsiye ederim. Evcil hayvanların sahipleri için ne kadar değerli olduğunu anlamıyorlar. Umurlarında olduğunu da düşünmüyorum.

Yanlış Uygulanan Aşı Ve Tedavi Sonrası Kedimin Kaybı

23 Temmuz 17:46
Senanur sonuçtan hiç memnun değil

Mario Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Sorunlar

13 Haziran 2024 20:37
Mario Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Sorunlar

09 Ağustos 2024 13:16

Veteriner Hatası: Yanlış Teşhis Ve İhmal Sonucu Kaybedilen Can

25 Aralık 2024 15:13
İdil sonuçtan hiç memnun değil

Tüylü Dostlar Veteriner Kliniği (Didim) Tüylü Dostlar Veteriner Kliniği Sağlıklı Kedimizi 3 Günde Öldürdü.

06 Eylül 2024 16:51