Senanur sonuçtan hiç memnun değil

Mario Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Sorunlar

Mario Veteriner Kliniği Veteriner Kliniğinde Yaşanan Sorunlar
13 Haziran 2024 20:37

En başından beri götürdüğümüz veteriner kliniğiydi (3 seneye yakın bir süreç). Sağlıklı kedimizi hasta edip sonrasında ölüme terk ettiler. Zaten her rutin kontrol ve aşıya gidişimizde sürekli bir şeyler kitleme peşinde olan ticaret odaklı bir klinik. Her gidişimizde kadrosu değişiyor ve kırık için ayrı, ultrason için ayrı veteriner getirtiyorlar. R*** Hanım kliniğin veterinerlik kısmıyla değil, daha çok parasıyla ilgileniyor. Kedimize kontrol amaçlı ultrason çektirdik ve bize çok fazla kristal olduğunu söylediler. Bu yüzden mama, bitkisel hayvan ürünleri ve antibiyotiğe başlattılar. Düzelmediğini görünce başka bir antibiyotiğe başlattılar ve kedimiz kan kusmaya başladı. Antibiyotiği kesip iğneye başladılar. Bir hafta boyunca kedimizin iştahı azaldı, halsizleşti ve sürekli uyumaya başladı. Bunları sürekli söylememize rağmen bize bir tepki vermediler. Sonrasında ultrason çekip kediniz iyileşti deyip gönderdiler ve bütün olay aslında burada başladı. Kedimiz tamamen mamadan ve sudan kesildi, tuvalete çıkamamaya ve sürekli kusmaya başladı. Her gün götürdük ve bir şeyi yok deyip üç dört tane iğne yapıp bir sürü para alıp bizi geri gönderdiler. En son gidişimizde kedimizin durumu çok fazla ciddileşmeye başlamıştı çünkü dört gün boyunca ne yiyip içti ne de tuvalete çıkabildi, sadece kusuyordu. Bizi Ataşehir Hayvan Hastanesine yönlendirdi. Kendisinin hasta olduğunu ve ilgilenemeyeceğini söyledi (3.5 ay oyaladıktan sonra). Biz kedimiz için endişelenirken üstüne bize çıkıştı. Bu süreçte başka veterinerlerle görüştük ve hepsi sondalama işlemini söyledi. Israrla tedaviyi reddetti. Hiçbir müdahalede bulunmayarak sadece bizi oyalayıp paramızı alarak kedimizi ölüme terk etti (30 bin TL). Not: Kedimiz başka bir veteriner kliniğinde 14 yatış günü kalarak sağlığına geri kavuştu. 3.5 ay öncesinden düzgün bir tedavi yapılsaydı 5 güne kalmadan iyileşeceğini, kediye gereksiz antibiyotik yükledikleri için derisinde alerji yaptığını, çok fazla strese girdiği için tüylerinin aşırı döküldüğünü, aşırı kustuğu için mamadan vazgeçtiğini ve bütün bu süreçleri yaşarken çok fazla yıprandığını söylediler. R*** Hanım'a yazıklar olsun, kedinin durumunu bilmesine ve bizleri tanımasına rağmen bir kere bile kedimizi arayıp sormadı. Böyle insanların veterinerlik yapmaması lazım. Bizim hayvanlarımız sadece hayvan değil, onlar bizim çocuğumuz. Söz konusu burada bir can, umarım bunları görür, vicdanı (varsa) sızlar ve mesleği bırakır!

Eren

Sizi destekliyorum benimde sağlıklı kedimi hasta dedi 35 bin tl alıp sağlıklı kediyi yatıracaktı ama iyi ki izin vermemişim kedim şu an sağlıklı ve aylık aşılarını alıyor koşuyor zıplıyor, mario veteriner ise hayvan dostu değil para uğruna hayvanları öldüren kurum bir an önce oranın kapanması lazım Sağlık Bakanlığı konuya acil el atmalı

30 Haziran 2023 01:50
Mario Veteriner Kliniği Kötü Bakım Bilinçsiz Veteriner
Şevval sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2023 20:11