Dacia ABC Kağıthane Servis Şikayet

Dacia ABC Kağıthane Servis Şikayet
09 Mayıs 2024 23:14

Merhabalar, 34DAH282 plakalı araçla 09.04.2024 tarihinde bir hayvana çarpmam sonucu kaza gerçekleşti. Aracımı Dacia ABC Kağıthane servisine teslim ettim. Bayram tatili nedeniyle gerekli evrakları 16.04.2024 tarihinde teslim ettim. Daha sonra her hafta aracın tamir durumu hakkında bilgi aldım. 16. haftada eksperin geldiği ve parça listesinin verildiği bildirildi. 17. haftanın başında parçaların beklendiği, radyatörün ise tamire gönderildiği ifade edildi. 18. haftanın başında parçaların geldiği, ancak radyatörün henüz tamirden dönmediği söylendi. 1 Mayıs tatili sebebiyle aracın hafta sonu teslim edilebileceği belirtildi. 19. haftanın başında, yani dün, eksperle görüştüklerini ve radyatörün durumu hakkında eksperden bilgi beklediklerini iletiler. Oto tamir atölyesinin 3 günde aracı teslim edebileceğini söylemesine karşın, Dacia yetkili servisini tercih etmiş olmamıza rağmen, yaşanan gecikmeler ve doğru olmayan bilgilendirmelerden dolayı mağduriyet yaşamaktayız. 14 günlük ikame araç süresinin dolması nedeniyle ekstra sorunlarla karşı karşıya kaldık. Bu servisin hizmetlerinden memnun kalmadım.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 20:03

23 Haziran 2023 16:00
Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Teslimat Ve Servis Sorunları: İlgisizlik Ve İletişim Eksikliği

10 Temmuz 2025 10:57
Murat sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 22:20