A Life Hospital Tüp Bebek Bölümü İlgisiz

27 Ağustos 2024 12:30

Tüp bebek bölümünde bilgi eksikliği hat safhada. Yumurta toplamadan önce hemşire eksik ilaç kullandırdı sonrasında çok ağrım oldu. 9 tane embriyom olmasına rağmen transferden sonra kalanları dondurmadılar. Bize sormadan rızamızı imzamızı almadan imha etmişler.

Bu işlemi tamamen dondurma işleminin ücreti az olduğu için yaptıklarını düşünüyorum. Resmen kullanıldık. Öncesinde fazla yumurtam olduğu için dondurulacağını söyledir. Ama yapmadılar labaratuvar bize böyle bilgi gelmedi dedi. Hadi ona neyse dedim ama embriyo imha etmek ne demek anlamıyorum.

Zaten b***** bey ve s**** hanım için gittiğim bir hastaneydi bundan sonra da gitmemeyi düşünüyorum. Hakkımız helal etmiyorum. Ne harcadığımız para ne çektiğimiz ağrılar umurlarında değil. Hasta için ne yapılabilir den ziyade nasıl değerlendiririz düşünüyorlar bunu çok iyi anladım.

Maddi manevi çok zorlandım. Gidecek olan hastalar iyice araştırsın öyle gitsin. Büyük umutlarla gitmiştim hayal kırıklarıyla bitti sonu.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Hüma Hastanesi Yanlış Tedavi Yüzünden Kaybedilen Embriyolar

12 Kasım 2024 04:25

Diyarlife Hastanesi Tüp Bebek Bakım Parası

03 Kasım 2023 20:15
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Bebek Tedavisinde İlgisizlik, Ekstra Ücret Ve Evrak Sorunu

23 Eylül 2025 23:03

Medline Hastaneleri Medline Sağlık Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Sağlık Hizmetleri Adana Tüp Bebek

05 Ağustos 2024 18:31

A Life Hospital Etimesgut Tüp Bebek Merkezi Mağdur Etti