Neval
04 Mart 2023 21:02

ZyXEL Vmg3312 t20a modeline sahibim. Modemin tüm ışıkları yeşil yanmasına rağmen bağlantı yok diyor. Müşteri hizmetlerine arıza başvurusu yaptığımda arıza olmadığı söylendi. Resetleyip tekrar kurulum yaptım, tüm bağlantılar doğru modemim ışıkları yeşil yanıyor ancak bağlantı yok. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Bir haftadır sorun çözülmedi.

06 Mart 2023 10:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, 444 1 759 numaralı Zyxel iletişim Merkezi’mizde geçici olarak yoğunluk yaşanabilmekte ve bu nedenle cevaplama hızımız düşebilmektedir. Bu dönemlerde hatta beklememeniz için alternatif iletişim kanallarımızı kullanarak sorununuzu bize kısa yoldan iletebilirsiniz. İnternet bağlantısı sağlayabiliyorsanız; https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/requests/new den ulaşabileceğiniz “Destek Formu” kısmından taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Tüm bu iletişim kanallarımızdan gelen talepler sistemimize ulaşmakta ve teknik destek uzmanlarımız tarafından kayıtlara kısa sürede sırasıyla geri dönüş yapılarak gereken destek verilmektedir. Şuan sistemlerimizde bekleme süresi bulunmamaktadır. Bu süre içinde Zyxel İletişim Merkezi’ne ulaşamıyorsanız, yaşadığınız durumun incelenmesi için Zyxel İletişim Merkezi’ne ulaştığınızda ya da alternatif iletişim kanallarını kullanarak açtığınız kayıtlarda bu konuyu belirtip aradığınız numarayı paylaşmanız durumunda kayıtlarınız beklenmeyen bu durumun neden kaynaklandığının anlaşılması için incelenecektir. Zyxel Müşteri Destek Organizasyonu

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Kesintisi Sonrası Modem Sorunu ve ZyXEL'in İlgisizliği

Murat