ZyXEL Marka Modem IP Almama Sorunu

Hatice
26 Temmuz 2023 13:09

Çorlu'daki Teknosa Mağazasından ZyXEL Marka modem satın aldık. Satın alırken tüm internet sağlayıcı firmalar ile uyumlu olduğu söylendi TTNET ile uyumlu olup olmadığını da özellikle sorduk ve kesinlikle uyumlu olduğu hiçbir sorun yaşanmadığı söylendi. Ancak kurulumu bir türlü sağlayamadık sonunda TTNET arıza kaydı oluşturarak eve kurulum destek ekibi yolladı ve o ekipte kurulumu sağlayamadı cihazın IP almadığını ve arızalı olduğunu söylediler. Garanti kapsamında Teknosa üzerinden cihazı incelemeye yolladık. Gelen servis raporunda cihazda bir sorun olmadığı yazıyordu ancak yine kurulum için gelen teknik ekip cihazın IP almadığını söyledi ve şu an hala kurulum sağlanamadı. ZyXEL firmasını aradığımızda ürünü kendilerinden satın almadığımız için destek veremeyeceklerini söylediler. Teknosa da iade ya da değişim kabul etmiyor. Sonuç olarak elimizde bir sürü para vererek aldığımız ve hiç kullanamadığımız bir modem var. Kesinlikle ZyXEL'in ve Çorlu Teknosa'nın hizmetinden memnun kalmadık hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar. Verdikleri hizmet ürünü satana kadar sonsuz destek şeklindeyken sonrasında ne yaparsanız yapın şekline dönüşüyor.

27 Temmuz 2023 11:09 (Şikayetten 22 saat sonra)

Serhat

Kurulum yapılması çok basit benimkide aynisini söylediler IP olmadığı için olmuyor bende kendim yaptım kurulumu

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
16 Temmuz 2024 10:04