Zühre Giyim (zuhre.official) Müşteri Hizmetleri İletişim Sorunları

01 Ağustos 2024 12:17

Zühre Giyim (zuhre. Official) müşteri hizmetleri bağlantı sorunu. İade kodu için görüşmek istiyorum ve hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Böyle bir firmadan beklenmeyen bir davranış. Müşteri temsilcilerine ulaşmak imkansız. Görüşebileceğiniz kimse de yok; ne mail ile ne telefon ile ulaşamıyoruz.

Semiha
Semiha

Zühre marka ürünümü aldığım mağazaya tüylenme sorunu ile ilgili götürdüm. Oradaki gördüğüm muameleden dolayı şikayetimi dile getirmek için müşteri hizmetlerini arıyorum. İnternette yazan numara sadece online alışverişe baktığını, şikayetiniz varsa ürünü aldığınız mağazaya gidin diyor. Bu ne biçim kurumsallık anlamış değilim. Sonuçta bedavaya almadım diğer markalarla arasında uçuk fiyat farkı var. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor.

Münire sonuçtan memnun

06 Mart 2025 10:41
"Şikayetim çözümlendi. İletişime geçen yetkili gayet kibardı. 1 yıldız eksik vermemin sebebi, firmanın şikayetimi kaldırmayı değerlendirmem yönünde attığı mesaj idi. Üstelik bu mesajı benim onlara ulaşmaya çalışıp ulaşamadığım saatlerden daha erken vakitte atmışlardı. Kendine güvenen bir marka buradaki şikayetleri dikkate alıp kendisini geliştirmeli ve böyle bir şeyin peşine düşmemeli. Ayrıca hediye çeki tanımladılar 3500 lira ve üzerine 500 lira olarak; onu da kullanmak istersem yine onlara ulaşmam gerekiyormuş. Çok komik geldi. 2bin liralık ürün iadesi talep etmişim, lütfettiklerine bakar mısınız ☺️"

26 Mayıs 2025 16:30