Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Zt Medikalin Zayıflama Setinden Şikayetçi Yim

Zt Medikalin Zayıflama Setinden Şikayetçi Yim
05 Mayıs 2024 11:32

Ben ZT Medikal'in zayıflama setini iki set şeklinde kullandım, ancak hiç kilo veremedim. Param boşa gitti. 3000 TL ödedim. İki set için bana %99 garanti verildi satıcı tarafından; ancak 79 kilo ile başladığım seti 3 ay kullanmama rağmen yine 79 kiloyum, yani hiç kilo veremedim. Öncesi ve sonrası fotoğrafları da paylaştım.

17 Mayıs 2024 10:07

Gerçek çok komiksiniz sanki herkes salak bir kilo bile vermedim siz iki üç santim incelme olmuş diyorsunuz vijdanınızı böyle mi rahatlatıyorsunuz iki aydır düzenli yürüyüş yaptım ben her neyse verdiğim 3000 TL çocuklarımın sadakası olsun insanları kandırmayın iki üç santim incelme olmuşta bunu sizin ürünleriniz yapmış insanlar güler bu duruma kısacası haram olsun o para şimdi içiniz rahat bir şekilde yiyin o parayı dahada diyecek bir şeyim yok size

06 Mayıs 2024 10:00

Zt medikal dan şikayetçiyim iki set kullandım bir kilo dahi kilo veremedim ilk setim bittiğinde satıcı bayana kilo veremediğimi söyledim ikinci seti aldığımda 100 💯 sonuç alacağımı söyledi ama ikinci sette bitti bir kilo bile veremedim ben paramı geri istiyorum 3000 TL ne demek hem de işe yaramayan bir ürün için resmen insanları kandırıyorsunuz

Ek
14 Mayıs 2024 16:09 (Şikayetten 9 gün sonra)
15 Mayıs 2024 00:15

Aslında buna sığınarak insanları kandırmayın burada olan iki santim üç santim incelmekle sizin ürününüz başarılı olmuyor kendinizi kandırıyorsunuz o kadar yürüyüş yaptım spor yaptım bence bundan kaynaklıdır sizin ürününüz ile bir alakası yok sizin ürününüz başalı olsaydı en azından üç beş kilo kaybı olurdu insanları boşuna ümitlendirmeyin o verilen paralar kolay kazanılmıyor

15 Mayıs 2024 12:39
17 Mayıs 2024 10:11

Boşuna uğraşmayın her şey ortada helal değil o para bilin yeterli benim yazma sebebim bir kişi daha bu dolandırıcılık dan kurtarmak sizin için para kazanmıyoruz biz çok komiksiniz böyle basit şeylerle mutlu olacak kadar bazı şeyleri kabullenmekte bir erdemliktir

17 Mayıs 2024 14:22

Sibel Hanım biz size mutlu huzurlu sağlıklı günler dileriz.

Yorumlar (18)

Filiz
Filiz

Aynı şekilde ben de sipariş verecektim Sibel Hanım'ın yorumları çok açıklayıcı geldi o o yüzden sipariş vermekten vazgeçtim Teşekkürler Sibel Hanım

Nurgül
Nurgül

Ay şu an bitiyle konuşuyordum almak için ya İyi ki girmişim buraya cidden o kadar rasim sonuç paylasılıyokı inanmamak elde dwgıl vallahi gerçekten ise yarıyormuş diyordum ama yanı bu kısıylede alakalı olabilir tabı bir şey diyemem ama vazgeçtim ve satıcı bayanın üslubu alma diye bagırıyodu teşekkürler bilgi için vazgeçtim ben

Sinem
Sinem

İyide kadınla dalga geçiyor resmen aklı sıra reklam peşinde anlamıyorsun kadın incelmek değil kilo düşüşü için ürünü almış 3000 TL para Ödemiş kas yapmak değil zayıflamak istiyor sizde buna %100 garanti vermişsiniz iyi ki yazmışsın Sibel hanım ne kadar ilgisiz bir firma dalga geçmiş resmen incelmek le kas yapmak arası da fark var

Merve
Merve

Ne olursa olsun bayana verilen üslup hoş değil bir firma biraz daha farklı bir şekilde yaklaşabilirdi

Handan
Handan

Çok tuhaf ben Sibel hanımın yorumunu okuduktan sonra almaya karar verdim 😂

Şengül
Şengül

Açıkçası ben de nedir, ne değildir diye Google a bir bakayım dedim karşıma burası çıktı. Sibel hanim memnun kalmamış, olabilir. Ama Zt medikalin yaklaşımı firmanın ne kadar kurumsal (! ) olduğunu ve uzaklaş kaç oradan mesajını doğrudan ortaya sermiş. Dediğim gibi sadece meraktan baktım. Ve yetti:) Teşekkürler Sibel Hanim;)

Gizem
Gizem

Bende ürünü sipariş verecektim bir araştırayım dedim sosyal medyada çok kişide gördüm normalde çok şikayet olması gerekiyor ama sadece 1 şikayet var oda Sibel hanımın bence bunu yiyorum içiyorum diye yemeğe devam etmemek gerekiyor birazda boğazdan kısarsak sonuç alacağımı düşünüyorum bir kişiye bağlı kalmamak gerek

İbrahim
İbrahim

Aslında bu tarz şeylere hiç güvenmiyorum ama insan acaba demeden de geçemiyor. Bir kez daha anladım en iyisi spor ve diyetisyen şikayeti olanlarında buradan insanları bilgilendirmesi çok iyi paylaşımda bulunup bizi uyardıkları içinde hepsine teşekkür ediyorum.

Özge
Özge

Burayı okuyana kadar almayı düşünüyordum, teşekkürler yol gösterdiğiniz için

Neziha
Neziha

Tesadüfen gördüm bu şikayeti urunu de bilmiyorum kullanmadım ilk kez duydum ama bir beslenme kocu olarak inanılmaz bir incelmeniz mevcut bu dikkatimi çekti o yüzden yorum yapmak istedim sibel hanim. Sorun üründen kaynaklı olmayabilir. Eğer daha önce birkaç zayiflama yöntemi deneyip basarisiz olduysanız mutlaka tam kan tahlili ile genel bir muayene olmanızı tavsiye ederim. Özellikle karaciğer sagligi, yumurtalıklar ve tiroidlerinize baktırın derim.

Semih
Semih

Ddd

Funda
Funda

Bir ürün alırken artık yorumlarından önce şikayet var mı diye bu siteye bakıyorum varsa kesinlikle almıyorum. Bu vitamin için bakmaya gelmiştim ve şikayeti okuyunca hemen vazgeçtim.

Orhan
Orhan

Aynen ben de önce 1 yildiz verilen yorumları inceliyorum şikayetlere bakıyorum ona göre karar veriyorum

Kelebek
Kelebek

Sipariş verecektim ama şikayet çok açıklayıcı olmuş teşekkürler Sibel hanım

Figen
Figen

Tam sipariş verecektim benim her zaman ki kurtarıcım şikayet var sayfasına bakayım dedim iyi ki bakmışım kandırılmaktan son anda kurtuldum

Pinar
Pinar

Sipariş verecektim iyi ki gördüm yorumunuzu teşekkür ederim

Hillal
Hillal

Ben de tam bilgi aldım kendilerinden biraz araştırayım derken sizin şikayetinizi gördüm. Zaten bu konuda ortalık yalancı kaynıyor. Allah'tan buraya bizler için bilgi bırakmışsınız çok sağ olun Sibel Hanim. Ayrıca ben kalp ritm bozukluğum var diyorum ona uygun ürünümüz var diyor. Kilo vermemeyi geçtim saglik bu ya sakaya gelmez. Bu insanlardaki bu özgüveni anlayamıyorum ben. Neyse.

Ebru
Ebru