19 Haziran 2024 16:17

Bugün yapmış olduğumuz alışverişte genel olarak fiyat etiketlerinde kasaya geldiğimizde farklılık çıkıyor. Otomatikman 3'er 5'er fazla çıktı, hadi olabilir dedim. Bayram sonrasıdır, değiştirmemiş olabilirler dedim ama kasadan geçtikten sonra dışarıda bir tane hurma verdiler. Ben hediye sandım. Sonra fişe bakınca arkadaşlar, hurmayı vermeden önce hurmanın fişini geçmişler. Kasadan sonra bana hurmayı hediye etmemeye nihayetinde veriyorlar.

20 Haziran 2024 11:42 (Şikayetten 19 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyim sebebi ile özür dileriz. Müşteri Hizmetlerimiz konu ile ilgili sizinle en yakın sürede iletişim kuracaktır. Tüm soru, görüş ve önerileriniz için 09.00 – 18.00 saatleri arasında bizlere ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, ZIRHLIOĞLU TOPTAN MARKET.

20 Haziran 2024 12:07

Müşterimiz ile görüşme sağlanmıştır. Hurma ürünü bedelsiz olarak müşterimizin fişine yansıtılmıştır. Ürün bedelsiz olarak müşterimize teslim edilmiştir. Almış olduğumuz şikayet doğrultusunda müşterimize detaylı bilgi aktarımı yapılmış olup, müşteri memnuniyeti sağlanmıştır.

04 Temmuz 2023 14:21
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 11:51
Gürmar Etiket İle Kasadaki Fiyat Farkı