22 Ağustos 2024 14:20

Yapmış oldukları kampanyaya aldanarak yeni aldığım Tesla aracımı ful PPF kaplatmak için bıraktım. Yapılan işçilik ve verilen hizmetten hiç memnun kalmadım. Detaylı fotoğrafları ekte görebilirsiniz. Sonrasında şube sorumlusu ansızın değişti ve ciddi bir ilgisizlikle karşılandım. Farklı firmalarda bu işi fazlaca yaptırmış bir kullanıcı olarak işçilik ve malzeme kalitesinin çok kötü olduğunu fark ettim. Sıfır kilometre olan aracımın çıtasını yamultarak takmışlar ve yapılan kaplamada tüm kestirmeler köşeler dönülmeden ve çok ileriden kesilmiş. Araç biraz tozlandığında tüm kesim yerleri belli oluyor. Buna bağlı olarak hemen hemen tüm parçalarda kaplamanın ayrılmaya başladığını resimlerde görebilirsiniz. Aracımın Ziebart markasına yakışır bir şekilde kaplanmasını istiyorum veya eski hali ile iade edilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

Salih

Merhaba hocam, Ziebart 150 mikron mu 180 mikron olanı mı yaptırdınız, (tpu mu tph mı ürün) 66 bin tl Tasla araçlara özel olan kampanya mıydı, taksitli nakit fiyat ne verdiler, 3 mü yoksa 5 yıl mı garantili, ürün bilgisini paylaşırsanız sevinirim? Bende yaptırmayı düşünüyorum Ziebart dan, çok araştırdım bir sürü fiyat var kafam karışık... Cevaplarsanız çok sevinirim. Adınıza üzüldüm umarım mağduriyetiniz giderilir.

Mesut

Sizi çok iyi anlıyorum. İs ciddiyeti denilen bir şey yok. Ziebart kaliteli diye Gaziemir şubesinde 3 tane cam filmi yaptırdım filmlerin her yanı baloncuk ve toz. Filmlerden ikisini 5 kez değiştirttim ama ön cam kusursuz zaten olmaz deyip değiştirmiyorlar. Güler misin ağlar mısın? Daha cam filmini zor çekiyorlar banada kaç kez ppf yapalım dediler. Zaten niyetim yokta iyi ki yinede ppf falan yaptirmamisim. Mağduriyetim çözülmezse hukuki olarak hakkımı arayacağım. Parayı sokaktan toplamıyor insanlar.

Egemen sonuçtan hiç memnun değil

Kaplama Sonrası İade Yapılmadı, Araçlarımda Hasar Oluştu

Egemen
21 Temmuz 20:46

Ziebart Ppf Kaplama Ve Sonrasında Yapılan Kötü İşçilik

29 Ağustos 2023 16:33
Gokhan sonuçtan hiç memnun değil

Gokhan
17 Mayıs 11:39