Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Bugün 00:55 Saatinde Doğum Acilde Bulunan 2 Kadından Şikayetçiyim

14 Mayıs 2024 03:33

14.05.2023 / 00:55 tarih ve saatte doğum acil bölümünde bulunan iki kadın doktordan şikayetçiyim. İki gün önce hamile olduğumu öğrendim ve iki günde bir Beta HCG takibi yapmam gerektiği, acilden giriş yapmam gerektiği söylendi. Gece saat 12'de mesaim bittiği için ancak gece gidebildim ve gittiğimde durumu izah ettim. Ancak oradaki doktorlar bu saatte gelmemem gerektiğini söylediler. Kan testi için örnek verdim. Beklemem gerektiğini söylediğimde 'Sabah 7'de gelin, sonucunuzu gösterin' diyerek beni göndermeye çalıştılar. Çalıştığımı ve gelemeyeceğimi söylediğimde ise '2,5 saate sonuç çıkar' diyerek beni yine göndermeye çalıştılar; oysa test sonucu bir saat içerisinde çıkmıştı. Daha sonra sonuç göstermeye gittiğimde, yüzüme bakmadan ve kaba bir üslupla 'Beta HCG sonucunu göstermenin de bir adabı vardır' şeklinde konuştu. Çalıştığımı, lekelenme ve ağrım olduğunu söylememe rağmen çok kötü bir tavırla karşılaştım. Fazlasıyla nazik ve anlayışlı olmaya çalışmama rağmen, doktorların üslubu çok kötüydü. Bu tarz insanların sağlık kurumlarında çalışması kuruma zarar verir. İlk gittiğimde başka hasta olmamasına rağmen, kapıda kuyruk olsa bu tavırlarını anlayabileceğim; fakat hasta olmamasına rağmen ilgilenilmemem ve muayene edilmemem kabul edilemez. Ayrıca, lekelenme ve ağrı şikayetlerime rağmen muayene edilmedim ve ilgilenilmedi. Daha önce kürtaj geçirdim ve eğer tekrar aynı durum olursa, bu iki doktorun sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum.

28 Eylül 2023 12:41
Nilüfer sonuçtan hiç memnun değil

Riskli Gebelikte Umursamaz Ve Azarlayıcı Muamele

06 Kasım 2024 01:00