ZeplinX Bursa Zeplin Güvenli Değil!

Burcu
07 Temmuz 2024 02:45

Bursa Parkur AVM'nin üst katında bulunan Zeplin Parkı'nda oğlum, yaşça büyük biri tarafından top havuzuna sıkıştırıldı ve defalarca yumruklandı. Bunu ben dışarıdan kendim gördüm ve sesimi duyurmaya, çalışanı oraya yönlendirmeye çalıştım. Epey zaman harcadım, iş işten geçmişti. Çocuğum yaşından büyük bir çocuk tarafından defalarca boynuna yumrukla darbe aldı! Çalışanlarınız boş boş geziniyor ve kesinlikle içerideki çocuklarla ilgilenmiyor. 1 saati 250 TL olan bir alanda bizler giremiyoruz, alan büyük, arka taraflar görünmüyor. Ekran konulması gerekir çünkü çok büyük bir alan ve arka kısımları kesinlikle görünmüyor. Bugünkü yaşadığım olaydan şunu çıkarıyorum: Kesinlikle güvenli değilsiniz, asla kimseye önermiyorum. Özellikle olay sonrası bizi sakinleştirmeye çalışması gereken müdürden şikayetçiyim. Saygısızca yaklaşımından ve çirkin üslubundan şikayetçiyim. Utanmadan 'Çocuk onlar' diyebiliyor. Çocuklar tabii ki oyunda itişir ama asla üst üste yere yatırıp çocuk yumruklanmaz. O ana gelene kadar çalışanlarınız bunu nasıl görmez! Orada ne için varlar? Benden önce görmeleri gerekmez mi? Erkenden ulaşmalarını bekledim sadece onlardan. Bunu asla kabul edemem. Ben dışarıdan gördüm ve müdahale etmesem orada daha ne olurdu düşünemiyorum. Çocuğum orada eğlensin, güzel vakit geçirsin diye geliyorum, sizler hiç de az paralar almıyorsunuz. Bin TL gibi bir para yatırdım, asla aldığınız paranın hakkını vermiyorsunuz. Bugünden itibaren benim için orası ve diğer şubeleri bitmiştir.

09 Mayıs 2024 10:31

Çocuklar İçin Güvenlik İhmali: Acil Önlem Şart!

06 Ocak 10:01
Dilek sonuçtan memnun değil