Tuna sonuçtan hiç memnun değil

Zeomax Grup Beğenmedim İstediğim Gibi Çıkmadı

21 Temmuz 2023 15:20

İstanbul'a kızımın ziyaretine gitmiştim kapıda pazarlama satış elemanları geldi. Cam tanklı su arıtma cihazının bugüne özel indirimli olduğunu söyledi. Bizde inandık iki tane aldım birini kredi kartı ile diğerini imzalı ayda 300 TL ödeyerek İbana atılacağını söylediler. Bir ürün toplam 8 bin di fakat bana hiç ne fatura ne de imzaladığım kağıdın diğer tekini vermediler. Evime döndüğümde taktırmak için ürünü kutudan çıktığımda cam tanklı olmadığını gördük. Ürün iadesi istedim. Hiçbir şekilde iade yok kime başvurursan vur git şikayet et ürünü alamayız dediler. Bu iki ürünün iadesini bir ürünün parasını diğerinin imzaladığım kağıdını istiyorum. Gereken yerlere başvurdum basınız ağrımadan gerekeni yapın değeri olmayan pahalı ürün satarak kimsenin hakkına girmeyin tüketici haklarını aradım beni yönlendirdiler. Ben işlem başlatmadan iadeyi alıp paramı ve imzalı kağıdı gönderin lütfen

21 Temmuz 2023 15:54

İstanbul'da kızımın ziyaretine gittiğimde kapıda satışla su arıtma pazarlamacı arkadaşlar cam tanklı deyip ikna edip iki ürün sattılar ürünlerin her biri 8 bin tl biri kredi kartıyla diğeri imzalı ayda 300 TL ödeyin dediler fakat bana imzalattıkları kağıttan ve faturasını da vermediler ben evime getirip taktıracağım vakit kutudan anlatılan ürün çıkmadı iade istedim kabul etmediler şikayet ederim Tüketici Hakları'na dediğim halde nereye edersen et değip yüzüme telefon kapatıldı ürünleri iade edip paramın ve ısrarla imzalattıkları kağıdın iadesini istiyorum gereken yerlere baş vurdum zaten aksi takdirde gerekli mercilere de başvuracağım iadeli taahhütlü posta gönderdim iademi yapmayıp paramı ve imza attığım kağıdı göndermezseniz dediğim gibi gerekli mercilere başvuracağım

25 Temmuz 2023 16:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

Bize ulaşınız. Burada hangi müşterimiz olduğunuzu bilmediğimizden size ulaşamıyoruz, lütfen bize ulaşın.

Buket
Buket
Şikayeti Çözüldü

Merhaba. İsmim Buket aynı mağduriyeti yaşıyorum 16 Ağustos 2023 tarihinde kapıma gelindi ürün iadesi yapılmıyor durumum yok alamam kolaylık sağlarız ödeme alınmadan taktılar eylülde başlamak üzere azar azar ödersiniz dendi sonrasında hem kalitesi düşük LG adı altında satış yapıldı bu arada bana. Tam olarak değerlendirdik ailemle iadeye karar verdik memnun kalınmadığında veya başka ne sebep olur ise iade alabileceklerini ilettiler ama bu da yapılmadı bir suru hakaret şikayet ettim yarında Savcılık üzerinden suç duyurusu yapacağım. Merak ettim siz sonuçlandırdınız mi ürün alindi mı?

Nurdan
Nurdan

Merhaba beni de o şekil de LG bölge sorumlusuyuz dediler iade hakkımı elimden alıyorlar siz sonuç aldınız mı

Tuna
Tuna

Merhaba ben sonuç alamadım daha fakat tüketici hakkımı kullandım bekliyorum

LG Pazarlama Tuzaklarıyla Yüksek Fiyata Satılan Su Arıtma Cihazı

Yusuf