Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Zeno Orman Park Evleri Kabusu

10 Eylül 2023 11:51

1 yıl önce site içinde 3 katlı apartmanın bahçe katını satın aldık. Alana kadar ne vaatler ne sözler ne atıp tutmalar, inanılır gibi değil. Taşındığının ertesi günü yerden ısıtma sistemindeki kaçaktan dolayı duvarlar ve parkeler sırılsıklamdı. Personel hatası dediler. Eşyalarımı taşıdığım evi bırakıp 17 gece başka yerde kalmak zorundaydık. Kurutabilmek için Ağustos sıcağında yerden ısıtma açıldı. Yetmedi UFO yaktılar ev içinde. Kavga kıyamet çözdüler ki hala duvarlarımda korkunç yamalar var. Balkon duvarları sürekli su aldığı için kendimiz dışarıdan silikon sıktık ve inşaatçı olmasak da sorunumuzu kendimiz çözdük. 2 gece önce mutfak gideri taştı. Yönetim bilirkişi getirip kontrol ettirdi, 9 metre boyunca herhangi bir tıkanıklık göremediler, dışarıdan kırılması gerekeceğini inşaat firmasından projeyi alıp buna göre hareket edeceklerini ilettiler.

Fakat en az 5 yıl hatta size özel ne zaman sorun olursa biz buradayız diyen firma ne haliniz varsa görün dediler. Hatta ve hatta firma sahibi r** bey "2 yıl önce teslim ettiğim ev, sizin kaprislerinizle uğraşamam" diyerek telefonu yüzüme kapattı. Bu kadar terbiye yoksunu biriyle muhatap olduğum için, ev alıp para kazandırdığım için kendime kızıyorum. Evi 1 yıl önce aldık, 6 ay zaten hastanede tedavi sürecindeydik. Neredeyse 6 ay yaşadığımız ev bir tek başımıza yıkılmadı. Sitede oturan herkesin çok ama çok ciddi şikayetleri var. Kira gibi aidat ödüyoruz ama asla karşılığı yok. Mutfağımda taşan pis suyu temizledim ama lağım kokusu devam ediyor. Maalesef ne yönetim ne inşaat firması yardımcı olmadı. Pazartesi ilk işim avukatıma yetki verip dava açmak.

10 Temmuz 2024 17:45

Yüksek Aidatlar Ve Isınma Sorunlarıyla Boğuşuyoruz

25 Şubat 2025 10:49
Sabiha sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 23:24
Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Nisan 2024 14:54
Enes Water Su Arıtma Sistemleri Kesinlikle Pişmanlıktır!