10 Temmuz 2024 17:45

7 aydır yaşadığımız ev cehenneme dondu. Duvarların su alması ile ilgili bir sorun yaşadık, ev garantili ve 0 olduğu için Özbek insaat konu ile ilgileneceğini söyledi. İlk 4 ay hiçbir aksiyon alınmadı, destursuz bir şekilde eve gelen gidenler görevliler oldu ancak konu ile ilgili hiçbir aksiyon alınmadı. Sonrasında hatayı bulamadıklarını duvarları kırmaları gerektiğini söylediler. Duvarlar kırıldı, sorunu görmemiz lazım diyerek tekrardan bir sure beklediler. 1 ay daha geçti, yerden ısıtmadan kaynaklanabileceğini söylediler, cihaz getirip ölçüm yaptılar, 2 gün beklememiz gerekti test sonuçları için, sonraki hafta tekrar cihaz hatalı diyerek yeni cihaz ile geldiler. Sonrasında bulamadıkları için banyonun zemini kırmaları gerektiğini söylediler. Zemin kırıldı, 1 hafta içerisinde tamamlanacağı sözü ile onayladık, 1 hafta boyunca banyoyu kullanamayıp bahçede dus almamız gerekiyordu bu sebep ile. Sonrasında 1 hafta 3 hafta oldu. İlgilenilmedi, ilgilenen kişilerin izinde olduğu ve bunun gibi başka sebepler ile kendi evimizde dus alamadık 3 hafta boyunca. Banyonun yapılmasının ardından kaba siva olan duvarların düzeltilmesini 2 gün içerisinde halledeceklerini ve tertemiz olacağını söyledi, bu isin başındaki bey. Şu anda 3. Haftadayız, halen duvarlar ile uğraşıyoruz, insanlar hiçbir destursuz gelip bizim 7/24 müsait olmamızı bekliyorlar. Evde çalışırken halden hale girdik, toplantılarda duvar yıkma sesleri mi istersiniz, ustaların bağırışları mi ve daha nicesi. Her gelen görevli arkasında temizlenmesi imkansıza yakin olan bir ev bırakıyor. Bu işlemler yapılırken zarar gören nice eşyamız ve duvarı delinen buzdolabımızı hesaba katmıyorum bile.

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

Zeno Orman Park Evleri Kabusu

10 Eylül 2023 11:51
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 22:47

Yüksek Aidatlar Ve Isınma Sorunlarıyla Boğuşuyoruz

25 Şubat 2025 10:49
Gülizar sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 22:00