Havva sonuçtan çok memnun

Zarif Takı (Zariftaki.com) Zarif Takı İnsanları Yanıltıyor Ve Geri Dönüş Sağlamıyor.

22 Ocak 2024 16:24
Havva'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdüler. Teşekkür ederim. Yeni gelen ürün içime sindi.”

Zarif Takı'dan Ayetel Kürsi temalı kolye satın aldım. Sitesinde 'kararma yapmaz çelik' olarak belirtilmişti ancak kolye karardı ve bu durum giderek arttı. Sitede yer alan WhatsApp numarasından mesaj göndermeme rağmen kimse dönüş yapmadı. Aynı şekilde mail adresine gönderdiğim e-postaya da geri dönüş alamadım. Satın aldığım ürün ve yaşadığım müşteri hizmetleri deneyimi nedeniyle mağdur oldum. Üstelik verdiğim para da boşa gitti; çünkü piyasada gerçek çelikler, aldığım üründen neredeyse daha uygun fiyatlı.

26 Mart 2024 17:37 (Şikayetten 2 ay sonra)

Merhabalar, Değerli müşterimiz sizinle iletişime geçilmiştir ve yaşanan durum hakkında bilgi verilmiş olup çözüm sağlanmıştır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Havva
01 Nisan 2024 00:03

Sorunumu çözdüler. Teşekkür ederim. Yeni gelen ürün içime sindi.

Engin sonuçtan çok memnun

Zarif Takı (Zariftaki.com) İade İşlemi Yapılmıyor

Engin
08 Şubat 2024 16:50
"Müşteri hizmetleriyle ilgilenen personelden kaynaklı sorun yaşamış firma geçte olsa dönüş sağladı ertuğrul bey farkına varıp göz ardıda edebilirdi fakat kendisi bizzat özür diledi teşekkürler"
Zarif Takı (Zariftaki.com) İade İşlemi Yapılmıyor
Emine sonuçtan çok memnun

Zarif Takı Kolyede Kararma Sorunu

Emine
18 Aralık 2023 14:46
"Firma el değiştirdi bilgisi verildi ürünümüz yenilendi yeni sahipleri çok ilgili sorun kalmadı gelen üründe herhangi bir problem yok ilginize teşekkür ederiz"
Zarif Takı Kolyede Kararma Sorunu

Aldığım Gümüş Kolyenin Hızla Kararması Ve Firma İletişimsizliği

Sefa
08 Ekim 00:14
Aldığım Gümüş Kolyenin Hızla Kararması Ve Firma İletişimsizliği
Didem sonuçtan hiç memnun değil

Didem
01 Temmuz 18:40