Merve sonuçtan hiç memnun değil

Yüzyıl Pendik Hastanesi Pendik Yüzyıl Hastanesi Sezaryen Ameliyatı Kadın Doğum Servisi Şikayet

09 Temmuz 2024 23:03

02.07.2024 00.30 civarı Pendik yüzyıl hastanesine acil doğuma gittim. Kadın doğum servisine yatışım yapıldı ameliyata gitmeden sondam takıldı acıdığını söylediğim halde bir sıkıntı yok dendi ve ameliyathane de yanlış takıldığı anlaşılıp yeniden takıldı. Ertesi gün 03.07.2024 08.30 civarı ben uyurken gelen hemşire beni asla. Uyandırmayıp antibiyotiği direk. Damar yolundan hızlı bir şekilde verip. Canimi yaktı beni hızlıca mobilize etmeye çalışıp ben yavaş olun deyince ağrı eşiğinde düşük deyip. Sinirlenip gitti beni personel ayağa kaldırdı. Böyle bir çalışan olmaz ben zaten ağrıdan ölürken lohusa bir kadına bir çalışan böyle yaklaşamaz. Aynı günün aksama 18 civarı damar yolum çalışmadı ve yeni damar yolu açıldı ağrı kesici serum takılacaktı ve serum setinin havası alınmadan bana uyardığım halde serum takılmaya çalışıldı. Pıhtı atma riski olan bu uygulama hatası daha büyük şeylere sebep olabilirdi. Yaşadığım en kotu hastane tecrübesiydi. Kesinlikle. Çalışanlar bilgi ve empatiden yoksun. Gitmek isteyenler bir kere daha düşünsün derim. Ayrıca CİMER de dahil. Tüm. Her yere şikayetimi yapacağım

10 Temmuz 2024 10:53 (Şikayetten 11 saat sonra)
Merve
Merve
10 Temmuz 2024 15:48

Tarafıma dönüş sağlanmış olup gerekli uyarıların yapıldı söylenmiştir

Yüzyıl Pendik Hastanesi Acil Durumda Kadın Doğum Desteği Sağlanmayan Hastanede Mağduriyet Yaşadım

25 Ağustos 2025 22:52

09 Eylül 2024 10:28

Yüzyıl Pendik Hastanesi Pendik Yüzyıl Hastanesi

21 Ağustos 2024 16:55

Medical Park Hastanesi Hamile Hastaya Yetersiz İlgi Ve Hizmet

08 Aralık 2024 17:56
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 15:38