Pendik Güzelyalı Yuvamız İstanbul'un Açılmayışı Beklentisi

Pendik Güzelyalı Yuvamız İstanbul'un Açılmayışı Beklentisi
24 Nisan 2024 19:15

İBB'de 5 aydır Pendik Güzelyalı Yuvamız İstanbul'un açılmasını bekliyoruz. İnsanlar dalga geçiyor bizimle. Olumlu ya da olumsuz bilgi vermek bu kadar mı imkansız? Devamlı '1 ay daha' veya 'önümüzdeki hafta' deniliyor. Önümüzdeki ay derken, bekle bekle çocuğun hizmet alabileceği yıl bitti zaten.

Yorumlar (5)

Hazar
Hazar

Bize de Dumlupınar çem çıkmış dün gittim baktım kaba inşaat daha yani eğitim verilmeyecek ise niye başvuru alıyorsun ki almasa başka bir ceme başvururduk çok saçma ayrıca şimdi kayıt evrak falan da istemediler sadece olumlu ama okul ne zaman açılır belli değil dediler şimdi bizim hakkımız boşa mı gitmiş oldu acaba burası seneye ancak reel olur o zaman yeniden mi başvuracağım

Şikayeti Çözüldü

Ben okula gittim her şey hazır bitmiş içeride görevliler vardı. Neden açılmadığını sorduğumda her şey hazır öğretmenler bile dediler. Bizde buradayız her gün açılacak diye haber bekliyoruz dediler. Sadece çocuk tuvaletinde su olmadığını birkaç prizin çalışmadığını ve internet olmadığını söylediler. Ben gideli 2 hafta oldu tabi bu söyledikleri şeyler 2 ustayla tek bir günde halledilecek şeyler. Bir şey diyemiyorum yani. Bizim de elimizden bir şey gelmiyor dediler.

Arda

Bizde eşim ile beraber gittik bize de 2 hafta önce aynını dediler Tuvalet ve prizlerde sorunlar varmış Ancak biz umutlanmadık çünkü Kasım 2023 den beri hep aynı şeyler Akraba ve bizi seven komşularımız olarak zorumuza giden açık olmayan yerin İBB sayfasında açık gözükmesi Normalde bir yer açılır içine hizmet alınacak kişiler davet edilir. Özetle çocuklar etkilendi. Yazık

Şikayeti Çözüldü

Aynı şekilde insanlar dalga geçiyor. Açılmadı diye. Olumlu ya da olumsuz bir şey deseler bizde çocuğumuzu ona göre bir yere yazdırırdık. Şu an o kadar mağdurum ki acil haber bekliyorum insan yerine koyup bir haber verin Allah rızası için...

Arda

Buraya başvuranların maddi veya manevi durumunu küçümseyip insanlar ile alay geçip nasılsa mecburen bekleyecekler insan yerine koyup cevap vermiyorlar. Böyle bir şey olamaz. Veliler birleşip bir yerlere aynı şekilde şikayet edelim Olumlu ya da olumsuz cevap almak zorundayız 5 aydır açık olamayan kreş bir de İBB sitesinde acıkmış gibi gözüküyor Yazıklar olsun

Menekşe sonuçtan hiç memnun değil

Yuvamız İstanbul İstanbul Pendik 18 Mart Caddesi Çem 4 Aydır Kayıt İçin Dönüş Yapmıyor.

17 Şubat 2024 03:04
Mine sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 16:01

Yuvamız İstanbul Böyle Bir Saçmalık Yok