Emre sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Yanlış Adres Girişi

27 Eylül 2023 11:42
Emre'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Yurtiçi Kargo teslim adresimi sürekli yanlış yere gönderiyor. 2 kere servise telefon gönderdim 2 Side yanlış adrese gönderildi. Servise sordum kargo adresi kendisi giriyormuş. Kargoyu arıyorum servisi arayın orası değiştirebilir diyor. Servisi arıyorum biz mail attık kargo dikkate almamış diyor. Sonuç olarak kargo geri dönüyor servise veriliyor. Böyle saçma iş olamaz. Yurtiçi Kargo hangi hakla kendi başına adres girip değiştirmez?

27 Eylül 2023 11:45 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

28 Eylül 2023 02:35

Şikayetvar ekibi aradı konuştuk. Sorun çözüldü gibi ama benim gönderdiğim adres ile girilen adres arasında dağlar kadar fark var bana bunu aciklayamadilar. Ya servis yalan söylüyor ya kargo

29 Eylül 2023 14:06

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize e-posta adresi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

30 Aralık 2023 15:48

Teşekkürler

Nesrin sonuçtan çok memnun

11 Nisan 2025 12:02
"Yurtiçi Kargo Rukiye hanıma ilgi ve nezaketi için teşekkür ederim"
Deniz sonuçtan çok memnun

29 Temmuz 2025 21:05
"Bölge müdürlüğünden Semra hanım ve çağrı merkezi ayrıca şube çalışanlarına çok teşekkürler problem giderildi ve sürekli arayarak bilgi aktardılar."

26 Ekim 2023 12:28

20 Ağustos 2024 18:09
Yaprak sonuçtan çok memnun

29 Haziran 2024 09:59
"Sorunu çözmeye yönelik benimle iletişime geçtiler. Teşekkür ederim."

Yurtiçi Kargo Kategorileri