Yurtiçi Kargo İznim Olmadan Kendi Kendine İade Talebinde Bulundu

31 Mayıs 2024 17:141.549

30.05.2024 tarihinde Hatay-payas şubesinden my disk veri kurtarma merkezine ulaştırılması için bir adet HDD verdim. Bu işlem için benden 354 TL para aldılar. Kargonuz adrese ulaşacaktır dediler. Takip numarası ile. Web sitesinden nerede olduğunu sorguladım. Kendi kendine iade isteği oluştuğunu gördüm. 31.05.2024 tarihi sabah saatlerinde Payas şube ile ve çağrı merkezi ile görüştüm adrese teslim edileceği ve bir sorun olmadığı söylendi. Fakat şimdi söz konusu kargom tarafıma iade olmak üzere geri dönüyor. Yardımcı olabilir misiniz.

Ömer
31 Mayıs 2024 21:20

Yurtiçi Kargo tarafından tekrar arandım ve kargo yola çıktığı an my disk veri kurtarma firmasına mesaj gittiğini ve kontrol sende uygulaması ile otomatik iade talebi oluşturulduğu söylendi. Bende my disk firmasını aradım aynen Yurtiçi Kargo'nun ilettiği bilgiyi söyledim onlarda böyle bir şeyin mümkün olmadığını çünkü kargonun ücretinin gönderici tarafından pesin olarak ödendiği için henüz dağıtıma çıkmadan ve teslim alınmayan kargo için iade talebi oluşturulmaz denildi. Simdi eğer kargom geri donuyorsa veya dönecekse ya gönderilen firmaya ücretsiz olarak tekrar gönderilmesini ya da kargo elime ulaşırsa kargoya ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde durumu CİMER'e, Tüketici Hakem Heyeti'ne ve ulaştırma Bakanlığına bildireceğimi ve gerekli yasal işlemlerin yapılmasını istediğimi bildireceğim.

Ömer
3 Haziran 2024 09:53

Kargom gönderim sağladığım çıkış su esine geri geldi. 1 haziranda müşteri hizmetleri aramıştı ve payas şubesine gelince tekrar İstanbul'a ücretsiz şekilde gönderileceğini ve teslim edileceğini söylemişti. Bunun için payas şubesini arayacak Su an müşteri hizmetlerini aradım ancak benim talep etmem durumunda böyle bir şeyin mümkün olacağı denildi. Ben hiçbir şekilde payas şubesine ulaşamıyorum. Yardımcı olur musunuz

7 Kasım 2024 10:24 (Şikayetten 5 ay sonra)

Sn. Ömer K. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Yurtiçi Kargo İle Yaşanan Teslimat Sorunu Ve İade Şoku

23 Mayıs 2024 22:55386

"Çözümü için teşekkür ederim🙏🏼"

Yurtiçi Kargo Bana Bilgi Vermeden Kargomu İade Edemezsiniz

10 Haziran 2025 19:13499

"İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. 24 saat olmadan sorun çözüldü."

Yurtiçi Kargo Ne Mesaj Ne Arama Yapmıyor, Kargo Ücretim De İade Edilmiyor

14 Aralık 2024 17:581.714

"Şikayetimin hemen hızlıca aksiyon alınıp, düzeltilmesi için şikayet var sitesine ve Yurtiçi Kargo bölge sorumlularına teşekkür ediyorum."

Yurtiçi Kargo Kayıp Paketin Tazmin Ödemesi Yapılmıyor

12 Temmuz 2024 19:25661

Yurtiçi Kargo Mecidiyeköy şubesinden 08.05.2024 de gönderdiğim kargo alıcı adresinde olmadığından dolayı teslim edilmedi...

Yurtiçi Kargo İademi Teslim Etmiyor.

18 Ocak 2024 22:28465

"Özellikle Müşteri temsilcim Tuğçe hanımın çabaları sayesinde sorunum çözüldü. Kendisine ve bizimle iletişime geçen müdürlere teşekkürü borç bilirim."

Yurtiçi Kargo Kargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Yurtiçi KargoKargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Sevgi
Yurtiçi Kargo Parçalanmış Kargonun İadesi!

Yurtiçi KargoParçalanmış Kargonun İadesi!

Eraslan
Yurtiçi Kargo, Kargom Kırık Geldi Kabul Etmiyor