Yurtiçi Kargo Dokuzeylül Şubesinden Şikayetçiyim

Arzu
12 Ocak 2024 15:44269

Yurtiçi Kargo dokuz eylül şubesini dünden beri kargo gönderimi yapmak için arıyorum. 11 Ocak perşembe günü tüm gün bekledim. 'geldik, numarayı yanlış vermişsiniz, arayamadık' diyerek geçiştirdiler. Halbuki numarayı telesekreter doğruluyor aranınca. Bugün için aradım, tekrar 'uğrayacak olurlarsa ararlar' diye cevap veriyorlar. Gelip gelmeyecekleri belli değil. Ürün değişimi yapabilmek için arıyorum, ancak ürün elimde kalacak çünkü kargonun doğru düzgün çalışmaması yüzünden. Tavırları insanları umursamaz bir şekilde ters. İzmir bayındır'da bu şubeden başkası hizmet vermiyor. Ne yapmalıyım?

12 Ocak 2024 15:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

12 Ocak 2024 19:50

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize telefon no bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Yurtiçi Kargo Ürünmü Farklı Şubeye Verip İl İçinde Günlerce Bekletiyor

Nurcan
8 Ocak 2024 19:29349

"Mehmet beye teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo Ürünmü Farklı Şubeye Verip İl İçinde Günlerce Bekletiyor

Yurtiçi Kargo Kargonun Gerekli Adrese Teslim Edilmemesi

Merve
7 Eylül 2023 14:51891

"Şikayetime hızlı bir şekilde geri dönüş yapıldı sorunum giderildi teşekkürler."

Yurtiçi Kargo Bütün Günümü Kapıda Kargoyu Beklemeye Harcadım!

Barış
12 Mart 2025 10:096.881

"Mustafa, umut ve Şikayetvar'a yazdıktan sonra diğer ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim işimi be mağduriyetimi çok hızlı şekilde çözdüler"

1 Destek

Yurtiçi Kargo Balıkesir Altıeylül Kargo Şubesi

Feyza
6 Mart 2024 11:461.685

Yurtiçi Kargo altıeylül şubesi adreste olmama rağmen 15 gündür ürünü teslim etmedi iki haftadır sipariş transfer sürecin...

Yurtiçi Kargo Dağıtım Yapmıyor Kargom 3 Gündür Hala Gelmedi

Birgül
27 Haziran 2023 08:06232

Yurtiçi Kargo kargom cumartesi gününden beri dağıtıma çıkıp çıkıp varış birimine geri gidiyor. Artık lütfen bana ulaşabi...

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo İhtirazi Belge

Yurtiçi Kargoİhtirazi Belge

Serkan
Yurtiçi Kargo Ürünü Paramparça Getiriyor!

Yurtiçi Kargo ÜrünüParamparça Getiriyor!

Filiz
Yurtiçi Kargo Pursaklar Şube Kurye Sorunu

Yurtiçi KargoPursaklar Şube Kurye Sorunu

Gamze
Yurtiçi Kargo'da Hasar Gören Ürünün Kaybolması!

Yurtiçi Kargo'daHasar Gören Ürünün Kaybolması!

Emrah
Yurtiçi Kargo'da Sürekli Kırılan Kargolar

Yurtiçi Kargo'daSürekli Kırılan Kargolar

Meltem
Yurtiçi Kargo Yeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Yurtiçi KargoYeşilpınar Şubesi Kargoları Açarak Getiriyor!

Selin

Öne ÇıkanKonular