Yurtiçi Kargo Çankırı Şubesi Sürekli Aynı Yalanlar

10 Ağustos 2023 17:56

Yurtiçi Kargo Çankırı şubesi sürekli aynı yalanlarla çalışıyor. İlçeden sadece 3 km uzak olan mahalleye kargoyu getirmemek için sürekli 'aradım ulaşamadım' yalanını kullanıyorlar. Daha önce de yakın bir zamanda kuluçkalık yumurta gönderdim, ancak 1 hafta sonra teslimat yapıldı. Bu durum gerçekten yazık, sahipsiz bir ülkede yaşıyoruz. Kuzey kutbunda bile adam kargoyu gemiden indirip looder ile kilometrelerce sahibine götürüp teslim ediyor. Biz ne yapıyoruz böyle bir kafa ile, hiç gelişme kaydedemeyiz.

10 Ağustos 2023 18:15 (Şikayetten 18 dakika sonra)

Şükrü G. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

11 Ağustos 2023 19:17

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Gizem sonuçtan çok memnun

03 Temmuz 2024 13:29
"Kargom 'şikayetim üzerine' teslim edildi. İlgilenen yetkiliye teşekkür ederim."

24 Ocak 2024 18:48

16 Kasım 2024 11:40
Muhammed sonuçtan memnun değil

10 Şubat 2024 14:19
Gamze sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2024 13:23
"İlgilenen tüm şikayet var ekibine teşekkür ederim. Kargom aynı gün adresime kadar bizzat kendime teslim edildi 🙏"

Yurtiçi Kargo Kategorileri