Yuki Motor: Garanti Kapsamı Ve Teknik Servis Sorunları

12 Ekim 2024 15:16

Geçen yıl haziran ayında Yuki yetkili satıcısından yk32 elektrikli motor satın aldık. Satın alma esnasında bize aracın dayanıklı olduğunu göstermek için 3 kişi bindirip yokuş yukarı deneme yaptırdılar. Bakım vb. Sorduğumuzda aküyü korumamızı bunun içinde kullanmasak bile haftada ya da 15 günde bir şarj etmemiz gerektiği söylendi. Başka bakımı vb. Olmadığı iletildi. 2 yıl garantisi olduğu söylendi. Bunun üzerine satın aldık. Haziran ayından eylül ayına kadar 3 ay kullandık. Daha sonra memlekette bırakıp geldik. Bu esnada bir komşumuz akü bitmesi diye aralıklarla şarj işlemini yaptı. 2024 Haziran ayında sorunsuz kullanmaya tekrar başladık. Ağustos ayında kullanım esnasında bir anda durdu ve bir daha çalışmadı. Kastamonu Tosya teknik servisi A**** K********** (özlem motor) a 18 Ağustos tarihinde motor verildi. Motorun beyni ile ilgili sorun olduğu söylendi. Teknik servise göndereceklerini söylediler. Ekim 12 tarihine kadar motorla ilgili bir dönüş olmadı. Ara ara ben Yuki genel merkezini arayarak durumunu sordum. Teknik servisten eksik evrak geldi. Evrak bekliyoruz vb. Bahaneler le bizi oyaladilar. 12 Ekim'de tesadüfen teknik servisi aradığımda parçanın geldiğini fakat garanti kapsamında onarılmayacağını öğrendim. Teknik servise tamir için motoru bıraktığımda teknik servis önünde onlarca motorun beklediğini gördüm ve Yuki nin genel probleminin bu olduğunu anladım. Şimdi henüz garanti kapsamı dolmamış 500 km bile yol yapmamış motor için 10 15 bin lira ödememi bekliyorlar. Yuki pişmanlıktır. Olayı yargı boyutuna taşıyacağım.

Şükrü
22 Ağustos 2023 14:45
Yuki Motor Yuki İlgaz X Modeli Motor Montaj Hatasından Dolayı
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Motor Beyin Arızası

12 Temmuz 2023 19:05