Berke sonuçtan hiç memnun değil

Unutulan Şifre Nedeniyle YouTube Kanalı Kapatma Talebi

07 Aralık 2024 23:33

Bu benim eski YouTube.com kanalım ve şifresini unuttum. Ben bu kanalın kapanmasını ya da ilk videonun kaldırılmasını istiyorum. Bunun için size başvurdum. Buna bir çözüm bulun; ilk video ya da kanal kapatılsın. Size güveniyorum, Şikayet Var ekibi. Saygılarımı iletiyorum.

11 Aralık 2024 02:54

10 Aralık 2024 17:58

Youtube.com Kanal Şifremi Unuttum Ve İlk Videomun Kaldırılmasını İstiyorum Bunun İçin Size Başvurdum ne olur Dediklerimi Yapın Youtube.com İlk Videomu Silin Size Güveniyorum Şikayet Var Ekibi Youtube.com İlk Video Silinsin Başka bir şey İstemiyorum

10 Aralık 2024 17:15

Bu benim eski youtube.com kanalım ve şifresini unuttum. Ben bu kanalın kapanmasını ya da ilk videonun kaldırılmasını istiyorum Bunun için size başvurdum. Buna bir çözüm bulun; ilk video ya da kanal kapatılsın. Size güveniyorum, Şikayet Var ekibi. Saygılarımı iletiyorum.

11 Aralık 2024 02:48

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Eyüp
06 Ağustos 2023 23:09