Yön AVM Üslup ve Gerçek Dışı Borç İlamı

Gülcan
20 Şubat 2023 21:39

Uzun yıllar önce Yön AVM’ den bir alışveriş yapmış ve borcumu bitirmiştim. Borcuma karşılık olarak düzenlenen senette bana verilmişti ve ekte mevcuttur. Geçtiğimiz aylarda Yön AVM adına b*** hukuk bürosundan ilamsız takip gönderildi ve ben borcum olmadığı için icra dairesinden itirazda bulundum. Bir süredir borcunuz var diyerek, b*** Hukuk Bürosundan, +90 (534) 596 03 ** numaralı telefondan arayıp hakaret ve tehdit içerikli ithamlarda bulunarak olmayan borcu ödemem için baskı yapılmakta. Psikolojik olarak bizi çok zor durumda bırakmanın yanında akrabalarımızı da arayıp rahatsız ederek onurumuzla oynuyorlar.

Telefonda ki beyefendi bana” çocuğundan çıkar neden yalan söylüyorsun, hak yiyorsunuz hak, olmayan borcu niye isteyelim, ne arayıp ne soruyorsunuz ne olacak bu borç he” diye bağırıyor sonra telefonu yüzüme kapatıyor. Ardından defalarca aramama rağmen telefon numaramı engelliyor ve ulaşılmıyor kendilerine. Eşim farklı numaradan aradığında ise, esiniz almış cep telefonlarını kaçmış diyerek onunla da aynı kaba üslupla konuşmaya devam ettikten sonra yine telefonu yüzüne kapatıyor. (Yön AVM 'den aldığım ürünler bile söyledikleri ürünler değil). Bu hukuk bürosu çalışanı hakkında işlem yapılması gerektiği, haktan adaletten bahseden, yasaları bilen bir grup insanın telefonda kaba konuşmalar ile suç işlediğinin farkına varması gerekmekte. Bu konuda yasal haklarımı arayacağım!

profile profile profile

Neslim

Merhaba şikayetinizi gördüm, peki netice ne oldu hukuksal süreç nedir? Eşim de bu yakınlar da buzdolabı elden taksit sipariş verdi pzrt günü teslim edeceklerini söylediler fakat gelmedi. İşin kötü tarafı eşim rastgele gele AVM den alışveriş yapmış. Hiç araştırmamış! Mağazayı arıyoruz tel meşgul buzdolabın fiyatı 35. Bin daha ürün teslim edilmedi. Yorumları okuyunca ikilemde kaldım.

Derya

Senet nasıl bir senet sözleşme gibimi

Kazım sonuçtan hiç memnun değil

Kazım
03 Ocak 09:28