Ümit sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2024 10:02
Ümit'in Teşekkür Mesajı
“İzmit Kocaeli nde bulunan Yıldız Entegre temsilcisi 02622807304 numaralı telefondan arayarak şikayetimle ilgilendi ve hızlı bir şekilde çözüm sundu. Bu nedenle Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her türlü yardımı sağlayan Yıldız Entegre ye teşekkür ederim”

Vize Home Furniture isimli mobilya mağazasından Mart ayı içerisinde mobilya aldım. Ücreti, Akbank'a ait (Yıldız Entegre Ağaç Sanayi isimli firma ödemede gözüken) kredi kartından 9 taksit olarak ödedim. Mobilyalar Mayıs ayının ikinci haftası teslim edildi. Teslim edilen ürün içerisinde bulunan üçlü sehpa, beğendiğimiz ürün değil, farklı bir renk ve modeldi. Bize teslim edilmesi gereken üründen farklı ürün teslim ettiklerini 0530***0340 numaralı telefonu arayarak bildirdim. Görüştüğüm kişi, ürünü bir hafta on gün içinde değiştirip beğendiğimiz ürünü mağazadan alabileceğimizi söyledi. 15 gün sonra Küçük Kaynarca mevkii Okçular Köyü, Vize, Kırklareli adresindeki mağazaya gittim. Mağaza satış sorumlusu, ürünün gelmediğini ve ürünün haftaya çarşamba geleceğini söyledi. Gitmeden önce mağazayı aradım, telefonumu açmadılar. Bunun üzerine başka bir telefonla aradım, onu açtılar. Ürünü kendilerinin üretmediğini, ellerinde olmadığını ve bu nedenle ne zaman geleceğinin belli olmadığını beyan ettiler. Mağazanın reklamlarında kendi üretimi olduğu yazmaktadır. Bu mağazadan şikayetçiyim. Yasal yollara da başvuracağım. Ben pişmanım.

23 Haziran 2024 14:55 (Şikayetten 4 saat sonra)
Ümit
Ümit
16 Ağustos 2024 23:26

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Sel Ağaç İle Sorun Yaşama

05 Mayıs 2025 10:41
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2025 14:38

21 Ocak 2025 16:32
Parkelerde Üretim Hatası Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
İrem sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 14:04