Gökhan sonuçtan çok memnun

YEPAŞ Elektrik Borcu Sistemde Görünmüyor

YEPAŞ Elektrik Borcu Sistemde Görünmüyor
Gökhan
22 Ağustos 2024 13:33

En kötü Elektrik idaresi, çalışanları hiç yardımcı olmuyor. T. C. Kimliğiniz güncel değil diye sistemdeki borcu ödeyemiyorum, bu sebeple elektrikliyi kestiler, Evde hasta var elektriği açın diye ricada bulunuyorum çalışanlar hiç yardımcı olmuyor. T. C. Kimliği güncelledik ama borcu ödememiz için beklememiz gerekiyormuş ne kadar bekleyeceğimizi de söylemiyorlar. Bir an önce elektriğin açılmasını bekliyoruz.

22 Ağustos 2024 13:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

22 Ağustos 2024 14:30

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

22 Ağustos 2024 17:14

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

17 Ekim 2023 15:00

11 Ağustos 2023 07:53