Merve sonuçtan çok memnun

Yengeç (yengec.co) Yengeç Entegrasyonu Hatalı Çalışıyor

25 Mart 2024 16:55
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri yaşadığım hatayla geri dönüş ve bilgilendirme yaptı. Teşekkürler...”

Yengeç platformu ile e-ticaret platformlarındaki ürün ve siparişlerimizi kontrol etmek için entegrasyon satın aldık. Ancak entegrasyonda herhangi bir değişiklik yapıldığında diğer platformlara bu değişiklik bazen gitmiyor bazen gidiyor. Ürün stokları da aynı şekilde. Fatura kesimi için de kullanıyoruz, faturaları yanlış kalemde kesip gönderiyor. Platform ile ilgili teknik hata aldığımızda mail üzerinden yardım alabiliyoruz sadece, telefonla aradığımızda müşteri hizmetleri mail gönderin diyor. Kullanmaya başladığımızdan beri sırtımızı arkamıza yaslayıp düzgün bir işleyen sisteme sahip olmak istedik ancak bu durum bize sağlanmadı maalesef. Her değişiklik yaptığımızda gidip platformları kontrol ediyoruz. Üstelik ilk başlarda eski fiyatlardan diğer platforma stok açıldığı durum da çok oldu. Alternatif platform arayışındayım.

25 Mart 2024 17:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Kullanıcımız Merhaba, Sizlere daha detaylı yardımcı olabilmek için, tarafımıza iletişim bilgilerinizi iletebilirseniz hızlı bir şekilde yardımcı olup, yaşadığınız olumsuzluğu düzeltmek isteriz. Alternatif olarak bizlere abone numaranızı iletebilirseniz detaylı inceleme yapabiliriz.

26 Mart 2024 09:59

Merhaba, 32494 abone numaramız

26 Mart 2024 10:08

Sayın Kullanıcımız Merhaba, Bilgi için teşekkür ederiz. Abonelik detaylarınızdan, öncelikle iletişim kanallarımıza ulaştığınız taleplerinizi inceleyip ardından sizlere yaşadığınız aksaklıklar ile ilgili çözüm üretmek üzere en kısa sürede dönüş yapıyor olacağız.

26 Mart 2024 10:21

Teşekkürler

28 Mart 2024 18:26

28 Mart 2024 18:30

Platform üzerinde mağaza bazlı stok değişimi yapılabiliyor gibi görünüyor ancak şu an bu özellik aktif değil. Kullanıma ilk başladığımızda bu özelliğin aktif olduğunu düşünerek epey vakit geçirdik ve çeşitli hatalar aldık. Platformda mağaza bazlı fiyat değişimi ve otomatik fatura kesimi şu anlık çalışıyor. Yeni kullanmaya başlayanlara önce platformu müşteri hizmetleri ile kurulumu yapmalarını tavsiye ederim.

28 Mart 2024 19:18

Sayın Kullanıcımız Merhaba, Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Belirttiğiniz özellikleri kullanıcı dostu yapmak ve daha belirgin hale getirmek için çalışacağız.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fatura Sistemi Ve Aracı Kurum Sorunu

28 Mart 2025 19:32
Emet sonuçtan hiç memnun değil

Entegrasyon Kabusu: Yanlış Ürün Yüklemeleri

17 Mart 2025 15:35