Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yemeksepeti Ulaşılamaması Ve Kurye Sorunu

26 Ocak 2024 16:35

Yemeksepeti'nden vermiş olduğum siparişimde ürün paketi patlak ve içindeki ürünler eksik bir şekilde geldi. Getiren kurye arkadaşa eksikleri söylediğim zaman sen kabul et onlar iadesini yaparlar diye akıl vermeye çalıştı. Kendisine bu ürünleri kabul etmeyeceğimi üç kişilik yemek söylediğimi ancak iki kişilik bile yemeğin gelmediğini bu konuda ürünü kabul etmeyeceğini söyledim.

Bir kod geldiğini onun vermem için beni zorladı ancak kodu vermedim. Kısa süren bir gerginlik çıktı ancak dükkanda kalabalık olduğumuz için söylenerek gitti. Yemek Sepeti beni arayarak durumu netleştirdi hemen ücret iadesinin yapılacağını söylediler. Ama ücret iadem yapılmadı. Yemek Sepeti artık kesinlikle eskisi gibi değil muhatap bulamıyorsunuz.

30 Ocak 2024 14:16 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Size kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Yiğit
Yiğit
30 Ocak 2024 16:06

Yardım merkezi falan yalan dolan kimseye ulaşılmıyor. Eskiden arayıp derdimizi çözdürüyorduk. O kadar çok sorun yaşıyor ki insanlar sizinle kaldırdınız. Şikayetvar olmasa umursanacağımız yok zaten

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 20:11
İndirimli Siparişlerde Eksik Ürün Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
İndirimli Siparişlerde Eksik Ürün Sorunu Ve Yetersiz Çözüm

07 Mayıs 2024 15:08
Yemek Sepeti Eksik Sipariş Ve İade
Yemek Sepeti Eksik Sipariş Ve İade

29 Kasım 2024 20:48
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2025 15:55

21 Mayıs 2024 20:17