Yemeksepeti Mağduru!

04 Ocak 2024 17:22
profile profile profile
04 Ocak 2024 14:54

Bu iş böyle yapılmaz.

08 Ocak 2024 12:19 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

08 Ocak 2024 12:27

Dönüş vs yapılmamış mail adresimi kontrol ettiğimde hiçbir şey görünmüyor, Yaşadığım mağduriyet ciddi bir konuydu ve aç kaldım oda cabası.

Soner
Soner

Lütfen bugün verdiğim siparişleri takip edin. Bir işletmeden sipariş veriyorum, yetkili bana ulaşıp ürünlerle ilgili tedarik sıkıntısı olduğunu söylüyor, iptal edin diyorum, evde olmadığımdan ötürü siparişimin iptal edildiği şeklinde bildirim geliyor. Sonrasında başka bir işletmeden sipariş veriyorum. Az önce bahsettiğim yetkili beni tekrar arayıp yine aynı tedarik probleminden bahsediyor. Ben de sehven aynı işletmeden sipariş verdiğimi düşünüp özür diliyorum. Bakıyorum iki ayrı işletmeden sipariş vermişim, hatalı olan ben değilim. Söyler misiniz, iki ayrı işletme gibi görünen tek bir işletme nasıl var olabilir? Bu yanıltıcılık değil midir?

İbrahim
İbrahim

Arkadaşa aynen katılıyorum bende Yemeksepeti'nden mağdur olanlardanım aç kaldığımızda cabası içbirşekilde Yemeksepeti'nden bir yetkiliye ulaşamıyorum geri dönüş zaten yapılmıyor

Levent
Levent

Herkesten bu şekilde alarak zengin oluyorlar

04 Ağustos 2025 20:53

Yemeksepeti Kupon İptali Ve Ödeme Hatası

14 Ocak 19:00

Joker İndirimi Kapatılamıyor, İşletmemiz Zarar Ediyor!

30 Ekim 2025 03:11
joker-indirimi-kapatilamiyor-isletmemiz-zarar-ediyor-2.jpg