İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yedek Parça Budur Sitesinden Yaşanan Mağduriyet

Yedek Parça Budur Sitesinden Yaşanan Mağduriyet
12 Şubat 2024 11:04

Yedekparcabudur.com sitesinden almış olduğum T4 kapı kilit motoru görevini yerine getirmiyordu; motor yarım çalışıyordu. Ürünü geri iade etmek istedim. WhatsApp müşteri hizmetlerinden durumu izah ettim, ürünü geri gönderin, garantiye gönderelim dediler. Ürünü gönderdim, haftalar geçti, haber yok. Tekrar yazdım, şu numarayı arayın dediler. Numarayı aradım, geri döneceğim dedi, 1 hafta geçti, yine dönen yok. Tekrar yazdım, gönderdiğiniz kargo takip numarası bizde yok, iletin dediler. Numarayı ilettim, ürün garantiye gitti, 28 gün sonra geri dönüş olur dediler. Şimdi, bu kadar işini kötü yapan bir firma görmedim. 1. Madem senin garantiden müşteriye dönüş süren 28 gün, bunu neden en başta belirtmiyorsun da insanları uğraştırıyorsun? 2. Ürün sana ulaştı, niye haftalar sonra takip numarası istiyorsun? Parasını verip mağdur olmak isteyen Yedekparcabudur.com sitesinden alışveriş yapsın, lütfen.

12 Şubat 2024 11:57 (Şikayetten 52 dakika sonra)
12 Şubat 2024 12:27

Evet cevap haftalar sonra bugün verildi

12 Şubat 2024 13:54
12 Şubat 2024 13:55

Çalışma saatlerimiz sabah 8.30 akşam 6.30 arasıdır gece yazdınız zamanlar mesajlar sabah görülür

13 Şubat 2024 06:37

Ben size bu site üzerinden yapılan yazışmadan bahsetmiyorum WhatsApp üzerindeki yazışmalarınızı bahsediyorum ürünü iade ediyorum haftalar sonra bana iade kodunu soruyorsunuz onu da ben sorduğum için soruyorsunuz hiçbir bilgi vermiyorsunuz garantiden cevap gelmesini 28 gün sonra olduğunu dün söylüyorsunuz size ürünü göndereli 18 gün olmuş konuyu anlamak istediğiniz gibi anlamaya çalışmayıp sorunu çözerseniz daha çabuk sonuç elde ederiz.

13 Şubat 2024 06:43

Ayrıca defatkez sorunu dile getirmeme, yapılan işlemler hakkında bilgi alamadığımı hiçbir geri dönüşün olmadığını söylememe rağmen dün P** hanım beni arayıp sorunun ne olduğunu şikayet oluşturmuşsunuz sorun diye sordu şaka gibi gerçekten

13 Şubat 2024 10:40
14 Şubat 2024 06:33

Çekinmeyin lütfen her şey kayıtlı

14 Şubat 2024 06:37

Ayrıca buraya yazmamızdaki sebep insanlar yasanan haksızlığı görsün ona göre karar versin diye siz ürün elinizde olduğunuzu benim sormam ile haberdar oldunuz

15 Şubat 2024 05:11

👍

06 Mart 2024 03:26

Acaba kaç 28 gün geçmesi gerekiyor hangi ülkede yaşıyorsunuz diyordunuz yorumunuz da 28 gün garanti süresi diyordunuz

Yedekparcaavm.com İletişim Sorunları Ve Geciken Kargo

27 Ocak 2025 16:22
Erol sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 15:13
Yedek Parça Budur Yedekparcabudur.com Bu Değilmiş.
Yedek Parça Budur Yedekparcabudur.com Bu Değilmiş.

04 Mart 2025 17:55
Yusuf sonuçtan çok memnun