Alper sonuçtan hiç memnun değil

YDS Boots Tornado Goretex Bot Su Geçiriyor!

07 Nisan 2024 13:43

Yerli firmamız varken başka alternatiflere yönelmeyelim dedik ve firmanın su geçirmezlik konusunda en çok arkasında durdukları Tornado GTX Modelini Satın aldım. Botun üretim şekli ve sahada az çok nerede kullanılacağı göz önüne alındığında 14. Günün sonunda ilk defa botu ayağımda iken bir Çeşme suyuyla yıkayayım dedim ve maalesef sonuç hüsran. İki ayak birden su aldı. Bayiye gönderdim teste göndermişler ve tabii ki test sonucu da hüsran bot su geçirmiyormuş. Yarım saat suya tutmuşlar su almamış. Gerekli başvuruları yaptım muhakkak hakkımı arayacağım ancak yetmez. Ürettiğinin arkasında durmayacaksan reklam afişlerinde Kocaman harflerle goretex diye yazıp ilk su gördüğünde botun su alacaksa bunu herkesin bilmeye hakkı vardır. İnsanlara vadettiğiniz özellikleri sunmuyorsunuz ve ürününüzün arkasında asla değilsiniz.

08 Nisan 2024 13:23 (Şikayetten 23 saat sonra)
Alper
09 Nisan 2024 00:43

Bayi aracılığı ile tekrar göndermem hangi sonucu değistirecek. 20 gün daha botsuz kalacağım ve sonuç yine su geçirmiyor Muş denecek. Ben botun iadsesini talep ediyorum. Eğer botunuzun arkasında iseniz buyurun iade alin mağduriyetimi giderin

Bilgi sonuçtan hiç memnun değil

09 Ekim 2024 20:31

21 Kasım 2024 16:28
Yağmurda Kullanılamayan Botlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Su Geçirmez Denilen Bot Su Alıyor

25 Aralık 2024 23:54
Gürol sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 22:01
su-gecirmez-ozellikli-bot-su-aldi-talebim-reddedildi-6.jpg